WOMEN'S GUIDE

Αυτά είναι τα detox μυστικά στη δίαιτα 5 celebrities

Aπό τις αδελφές Kardashian μέχρι σταρ του πενταγράμμου και μοντέλα, αυτές οι 5 σταρ όταν θέλουν να χάσουν κιλά ή να διατηρήσουν το βάρος τους το κάνουν με τον πιο υγιεινό τρόπο.

H Khloe Kardashian όταν θέλει να κάνει αποτοξίνωση στον οργανισμό της φτιάχνει ένα smoothie από βρώμη, σκόνη λιναρόσπορου και γάλα αμυγδάλου. Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους. Σε ¼ φλιτζάνι βρώμης υπάρχουν 5 γραμμάρια φυτικών ινών και 7 γραμμάρια πρωτεΐνης. Οι φυτικές ίνες επιβραδύνουν την πέψη και σας κάνουν να αισθάνεστε συνεχώς χορτάτη.«Οι τακτικές και σωστές εκκενώσεις του εντέρου μειώνουν το φούσκωμα της κοιλιάς και βελτιώνουν την πέψη», λέει η διατολόγος Abbey Sharp. Η Khloe επιλέγει ακατέργαστη βρώμη, διότι με αυτό τον τρόπο διατηρούνται περισσότερο οι φυτικές ίνες και οι πρωτεΐνες. Τόσο ο λιναρόσπορος όσο και τα αμύγδαλα έχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, γεγονός που βοηθά στα αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα.

 

Η Chrissy Teigen έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αβγά. «Αποτελούν την καλύτερη επιλογή για το πρωϊνό καθώς είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και καλά λιπαρά, τα οποία διατηρούν σταθερή τη γλυκόζη του αίματός σας και παρέχουν ενέργεια από πυκνά θρεπτικά συστατικά που θα σας κρατήσουν χορτάτες», λέει η διατροφολόγος Andrea Wien. Η Chrissy Teigen όταν θέλει να κρατήσει σταθερό το βάρος της, εντάσσει στην καθημερινή διατροφή της τα αβγά. Το αβγό περιέχει 7 γραμμάρια πρωτεΐνης συν πολλές βιταμίνες, μετάλλα καθώς και αντιφλεγμονώδη ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Τα αβγά έχουν, επίσης, βιταμίνη D που θα σας βοηθήσει να κάψετε λίπος αντί να το αποθηκεύσετε, αλλά και βιταμίνη Β12 που θα βοηθήσει το σώμα σας στη διάσπαση των λιπωδών κύτταρων. Το διάσημο μοντέλο συχνά συνδυάζει αβγά με αβοκάντο ως αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική θεραπεία. Τα αβοκάντο έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες, βιταμίνες Α, C, E, K, πολλές βιταμίνες Β καθώς και κάλιο και μαγνήσιο.

 

Η Katy Perry όταν θέλει να χάσει κιλά, αντικαθιστά επί 2 εβδομάδες ένα γεύμα της με μια μερίδα ωμά μανιτάρια. Τα μανιτάρια αποτελούν τρομερή προσθήκη στη διατροφή σας καθώς 1 φλιτζάνι περιέχει μόνο 20 θερμίδες. Έτσι, λοιπόν, η μείωσης της πρόσληψης θερμίδων βοηθά τη διάσημη τραγουδίστρια να φαίνεται τόσο όμορφη και τόσο αδύνατη. «Πολύ συχνά πιστεύουμε ότι δεν κάνουμε αρκετά για να χάσουμε βάρος, οπότε εγκαταλείπουμε» , λέει η Denise Posnak Gaffney, εκπαιδεύτρια του Pilates και ιδρύτρια του MyBOD Wellness.«Αξίζουν, όμως, τα μικρά βήματα προσπάθειας», προσθέτει. Αυτό μπορεί να σημαίνει να κόψουμε τη ζάχαρη για μία εβδομάδα, και σταδιακά να προσπαθήσουμε να την κόψουμε για περισσότερο. 

 

Η Christina Aguilera όταν θέλει να χάσει κιλά, εξαφανίζει από τη διατροφή της τους υδατάνθρακες και καταναλώνει ποικιλία από φρούτα και λαχανικά.  Αυτή η ποικιλία από πολύχρωμα τρόφιμα και δημητριακά ολικής αλέσεως είναι πολύ καλός τρόπος για να στραφούμε σε ένα διατροφικές επιλογές. Έχετε δοκιμάσει στη διατροφή σας τα λαχανικά σε βαθύ πράσινο; Μπορείτε να επιλέξετε το κάλε, τις λαχανίδες και τα σέσκουλα. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες Α, K και C, καθώς και μέταλλα. Οι κόκκινες, κίτρινες και πορτοκαλί πιπεριές εξασφαλίζουν το 240% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε βιταμίνη C. Μελέτες έχουν βρει ότι οι άνθρωποι με υψηλά επίπεδα βιταμίνης C στον οργανισμό τους έχουν μικρότερες αναλογίες στη μέση και στους γλουτούς, διότι καίνε περισσότερο λίπος όταν κάνουν αερόβιες ασκήσεις.Τέλος, τα εσπεριδοειδή, όπως τα γκρέιπφρουτ και τα πορτοκάλια περιέχουν, επίσης, βιταμίνη C. (Υπάρχουν περίπου 70 θερμίδες σε ολόκληρο τον καρπό).

 

Το μυστικό της Kim Kardashian είναι εύκολο και μπορούμε να το ακολουθήσουμε όλες. H Kim πίνει πολύ νερό! Είναι, όμως, εύκολο να ξεχάσετε αυτή την απλή και υγιεινή συνήθεια. «Το νερό είναι απαραίτητο για την πέψη, το λαμπερό δέρμα και φυσικά για να διατηρήσει την πείνα σας υπό έλεγχο» , λέει η Colette Heimowitz, διατροφολόγος της Atkins Nutritonals. Αν σκέφτεστε τον τρόπο που θα καταφέρετε να εντάξετε το νερό στην καθημερινή σας ρουτίνα, αυτός είναι ο καλύτερος: Κρατήστε το μπουκάλι με το νερό γεμάτο και πάντα διαθέσιμο. Προσπαθήστε να ξεγελάσετε την πείνα σας το απόγευμα με λίγο νερό και ίσως να είστε ικανοποιημένοι χωρίς σνακ. Δεν σας αρέσει το νερό; Προσθέσετε μια φέτα λεμόνι στο ποτήρι σας, για γεύση. Μπορείτε ακόμη να πάρετε νερό από διάφορα.Το καταλληλότερο είναι το καρπούζι αφού περιέχει περίπου 92% νερό. Ένα φλιτζάνι καρπούζι έχει μόλις 51 θερμίδες.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!