THE ANALYZER

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks μοίρασε εγκεφαλικά με το σέξι outfit της [βίντεο]

Στη περσινή τηλεοπτική σεζόν του My Style Rocks, παίκτριες όπως η Ιωάννα Τούνη συχνά έκαναν σέξι εμφανίσεις, όμως η νέα παίκτρια που μπήκε τώρα στο σόου, πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά με την παρθενική της εμφάνιση, αφού δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks, είναι η dj Ιουλία Ρούλα από τη Θεσσαλονίκη, που είναι γνωστή και με το ψευδώνυμο Jayla.

Η Jayla χθες περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα του τηλεοπτικού σόου και με την παρθενική της εμφάνιση φρόντισε να προκαλέσει πολλά σχόλια με το άκρως σέξι outfit της, αφού στην ουσία φόρεσε μόνο ένα πουκάμισο και τίποτα άλλο!.

Η ίδια είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους κριτές πως το concept της ήταν ένα ξαφνικό ταξίδι στην Κούβα με τον αγαπημένο της.

«Δεν μπορείς να πας έτσι στο ιδιωτικό τζετ. Θέλει κάτι πιο γκράντε. Δεν πάει το παπούτσι με την κάλτσα αυτή. Αυτό το πουκάμισο ενώ είναι ωραίο το έχεις χαλάσει. Δεν μπορώ. Τι να πω; Και κάτι ακόμα… φοράς από μέσα σορτσάκι;», ρώτησε μουδιασμένη από την εμφάνιση της συμπαίκτριας της η Έφη Αναστασοπούλου.

«Φοράω εσώρουχο», απάντησε εκείνη. «Πρέπει να φοράς και σορτσάκι. Στην εκπομπή υπάρχουν και άντρες εδώ μην τους ρίξουμε κάτω με εγκεφαλικά», συνέχισε της νουθεσίες η Έφη.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη συνέχισε αποσβολωμένη την κριτική: «Είσαι πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Έχεις ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα. και πολύ σέξι πόδια και γλουτούς και μηρούς, αλλά τα είδαμε όλα βρε κοπέλα μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα. Το φανταζόμουν ότι δεν φοράς κάτι από κάτω. Αλλά δεν περίμενα όντως να μην φοράς τίποτα!»

«Κάτι φοράω!», απάντησε η Jayla.

«Το εσώρουχο σου… ε, άμα δεν φορούσες και αυτό!», απάντησε γελώντας η Ιωάννα.

Δείτε την πασαρέλα και το χορό της που μοίρασαν εγκεφαλικά σε παίκτριες και τηλεθεατές

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!