THE ANALYZER

Η Σάσα Σταμάτη με μια ατάκα της έκανε έξαλλη παίκτρια του My Style Rocks

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη το έχει αποδείξει άπειρες φορές πως δεν μασάει τα λόγια της και άμα θέλει να πει (ή να ρωτήσει κάτι) θα το κάνει! Και χθες που ήταν καλεσμένη στο γκαλά του My Style Rocks, με μια ατάκα της προκάλεσε μεγάλο χαμό στα πλατό.

Η Σάσα ντυμένη στα λευκά (άλλωστε χθες το θέμα του γκαλά ήταν wedding) κάθισε στην τέταρτη καρέκλα πλάι στους τρεις κριτές και κάποια στιγμή δήλωσε ευθαρσώς ποια είναι η αγαπημένη της παίκτρια λέγοντας απευθυνόμενη στις άλλες παίκτριες: "Η Έφη είναι η αγαπημένη μου παίκτρια για πολλούς λόγους. Και θα πρέπει εσείς οι κοπέλες πίσω να την θαυμάζετε και κάποιες όχι να τη ζηλεύετε".


Αυτή η ατάκα με την οποία η Σάσα έδειξε την προτίμησή της στην Έφη Αναστασοπούλου, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Μαρίας Λέκα. 


Η Μαρία Λέκα εκνευρίστηκε με όσα άκουσε και είπε: "Είναι πάρα πολύ κακό αυτό που είπατε. Ιντριγκάρετε αυτή τη στιγμή. Εάν αυτό παίξει, εγώ αποχωρώ αυτή τη στιγμή από το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ άσχημο. Να λέτε ότι οι υπόλοιπες κοπέλες ζηλεύουμε την Έφη;" και έγινε χαμός !

 

Και φυσικά όταν ήρθε η σειρά της Μαρίας να δείξει το νυφικό της στου κριτές ο χαμός συνεχίστηκε!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!