THE ANALYZER

Τον ήθελαν όλοι οι coaches του The Voice, αλλά είχε μάτια μόνο για την Έλενα [βίντεο]

Στο χθεσινό επεισόδιο από τις Blind Auditions του The Voice, η Έλενα Παπαρίζου έκανε...νάζια και σκέρτσα για να πείσει ένα διαγωνιζόμενο να πάει στην ομάδα της, αλλά ο συγκεκριμένος δεν ήθελε και πολλά για να πειστεί!

Το Mulino a Vento ερμήνευσε ο Νάσος Λαβράνος στη σκηνή του The Voice. Ο 34χρονος από τη Ζάκυνθο κατάφερε με το τραγούδι του να κάνει όλους τους coaches να γυρίσουν, αλλά μόνο τρεις μπήκαν στη διαδικασία της διεκδίκησης. Και αυτό διότι ο Κωστής Μαραβέγιας μπλόκαρε τον Σάκη Ρουβά.

Και τελικά ο διαγωνιζόμενος φάνηκε πως θα διάλεγε την Έλενα, αλλά αυτό σίγουρα δεν ήταν τυχαίο, αφού...εξομολογήθηκε πως είχε φαντασίωση να αγκαλιάζει την Έλενα.

«Την Έλενα την έχω σκεφτεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια να έρχεται η στιγμή που την αγκαλιάζω και την επιλέγω», είπε ο Νάσος, στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει μέσα του ποιον coach να επιλέξει. Η Έλενα Παπαρίζου τότε άρχισε τα νάζια της και ο παίκτης πραγματικά δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Και όμως τελικά πήγε στην ομάδα του Μαραβέγια

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!