WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε πότε και που θα γίνει το φετινό secret fashion show της Victoria's Secret

Για μια ακόμη χρονιά τα διάσημα αγγελάκια του οίκου εσωρούχων Victoria's Secret ετοιμάζονται πυρετωδώς για το φετινό φαντασμαγορικό secret fashion show. Πότε όμως θα γίνει και πού;

Για πολλά χρόνια το σόου με τους διάσημους αγγέλους γίνονταν πάντα στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια είδαμε αρχικά το σόου να γίνεται στο Παρίσι και μετά στη Σανγκάη της Κίνας.


Φέτος όμως το VS Secret fashion show θα γίνει ξανά στο Μεγάλο Μήλο και ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες στο venue (δεν ανακοινώνεται η τοποθεσία) της Νέας Υόρκης όπου θα γίνει η λαμπερή επίδειξη.


Το σόου θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου και θα βιντεοσκοπηθεί, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση.


Αυτό που ανακοινώθηκε είναι πως στο φετινό σόου θα δούμε και μια συλλογή που δημιούργησε η ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας Mary Katrantzou.


Δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα συμμετάσχουν στο σόου top models όπως οι αδελφές Hadid και η Kendall Jenner, αλλά έγινε γνωστό πως φέτος θα φορέσει για πρώτη φορά τα φτερά - αγγέλου η Winnie Harlow  (το πρώτο μοντέλο με λεύκη που συμμετέχει σε σόου της VS)ενώ επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή της Kelsey Merritt που είναι η πρώτη Φιλιππινέζα - μοντέλο με την οποία έχει συνεργαστεί ποτέ ο οίκος VS,. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα και άλλων μοντέλων που δεν έχουμε ξαναδεί στα σόου της VS καθώς το φετινό σόου θέλει να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα. 

Eπίσης ανακοινώθηκε η επιστροφή στο σόου της Behati Prinsloo (η γυναίκα του τραγουδιστή Adam Levine των Maroon 5) που απουσίαζε από το περσινό σόου λόγω εγκυμοσύνης.


Τέλος επτασφράγιστο μυστικό παραμένει η λίστα με τους καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν μουσικά το σόου, αν και πολλοί θεωρούν πως σίγουρα θα δούμε στη σκηνή του σόου την Cardi B. Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχουμε δει σταρ όπως οι Lady Gaga, The Weeknd, Selena Gomez κ.ά. 
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!