THE ANALYZER

H Σπυροπούλου εκνευρίστηκε με παίκτρια του My Style Rocks [βίντεο]

Φέτος τα κορίτσια του My Style Rocks διαρκώς... σφάζονται με τις μπηχτές για "στρατηγικές" και "συμμαχίες" να εκσφενδονίζονται σε κάθε επεισόδιο και χθες είδαμε πως μέχρι και η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φάνηκε να εκνευρίζεται με τις κόντρες των διαγωνιζόμενων κοριτσιών και με τα όσα είπε μια εξ αυτών.


Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks ακούσαμε την Εύα Μπάση, να κάνει παράπονα γιατί η Φωτεινή Τράκα και η Χριστίνα Παπαδέλλη τις έβαλαν τους ίδιους (χαμηλούς) βαθμούς με αυτούς που έβαλαν στην Τάνια Κοφινιώτη, μιας και θεώρησε πως άξιζε παραπάνω. Η Φωτεινή Τράκα απάντησε και κάπου εκεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέσπασε.


«Φωτεινή μου, δεν μπαίνουν λόγια στο στόμα σου, εδώ είμαστε για να κάνουμε ερωτήσεις. Είπες “προσωπική σου εξέλιξη” και λέω εγώ “εννοείς;”. Σε ρώτησα, δεν υπονοεί κανένας τίποτα. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο αντικειμενική και θα πρέπει να απαντάς στις ερωτήσεις. Δεν βγάζει κανένας συμπέρασμα εδώ πέρα ούτε κάποιος έχει κάτι εναντίον σου. Εδώ πέρα είμαστε για να κάνουμε ερωτήσεις. Απάντησες, γίνεται ένας διάλογος, δεν μπορεί να μιλάει μόνο ένας. Πες την άποψή σου. Θα σταματήσουμε να μιλάμε και να μιλήσεις μόνη σου», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Δείτε το σχετικό βίντεο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!