WOMEN'S GUIDE

Στο φετινό σόου της Victoria's Secret θα δούμε τις δημιουργίες μιας Ελληνίδας

Σε λίγο καιρό θα γίνει το ετήσιο φαντασμαγορικό σόου του οίκου εσωρούχων Victoria's Secret με τους γνωστούς αγγέλους της, και φέτος αυτή επίδειξη μόδας θα έχει και άρωμα... Ελλάδας.

Μετά την περσινή συνεργασία του οίκου VS με τον Olivier Rousteing του οίκου Balmain, για τη δημιουργία μιας capsule συλλογής, φέτος ο οίκος Victoria's Secret ενώνει δυνάμεις με τη διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou και μαζί θα δημιουργήσουν την VS X Mary Katrantzou capsule συλλογή για τη σειρά Pink η οποία και θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο fashion show.

Η «βασίλισσα των prints» είναι γνωστή για τα ανατρεπτικά και μοντέρνα σχέδια της, τα οποία παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου κάθε σεζόν.

“Όλα όσα δημιουργεί η Victoria’s Secret είναι για μια γυναίκα δυναμική που αισθάνεται σίγουρη και διασκεδάζει με αυτά που φοράει”, δήλωσε η Κατράντζου. “Αυτή η συνεργασία θα είναι θαρραλέα, διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη”.

Αν και οι εικόνες της συλλογής θα παραμείνουν κρυφές μέχρι το μεγάλο σόου της Νέας Υόρκης, η Victoria’s Secret μοιράστηκε ένα βίντεο, που υποδηλώνει ότι η συλλογή θα είναι γεμάτη ζωντανά μοτίβα όπως θα περίμενε κανείς από την Κατράντζου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!