WOMEN'S GUIDE

H Kylie Jenner λανσάρει νέα σειρά extreme μακιγιάζ με αφορμή το Halloween

Πριν λίγο καιρό το περιοδικό Forbes της αφιέρωσε το εξώφυλλό του και ανακοίνωσε πως η περιουσία της μόλις 21 ετών Kylie σχεδόν αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια και τώρα η Kylie μάλλον βάλθηκε να το ξεπεράσει.

Η Kylie, η μικρότερη από τις αδελφές Kardashians έχει αναδειχτεί σε πανέξυπνη επιχειρηματία και έχει γίνει πάμπλουτη χάρη στο beauty brand της Kylie Cosmetics, το οποίο διαθέτει τα προϊόντα του (τα οποία κάνουν θραύση) αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου και τα προωθεί η Kylie μέσω social media.


Και φυσικά η επιτυχία του brand της δεν είναι τυχαία, αφού η Kylie μοιάζει να ξέρει ακριβώς τι ζητούν οι φαν της και έχει το σωστό timing.


Έτσι με αφορμή το Halloween η Kylie ανακοίνωσε εντελώς αναπάντεχα πως λανσάρει μια εντελώς νέα σειρά μακιγιάζ που είναι σαφέστατα πιο extreme και λίγο spooky και φυσικά δεν απευθύνεται σε... μασκαράδες, αλλά υιοθετεί μερικά από τα πιο hot ,makeup trends της σεζόν. Η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 12 του μήνα και ήδη έχει προκαλέσει... παροξυσμό στα social media μεταξύ των αναρίθμητων φαν της Kylie.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!