WOMEN'S GUIDE

H Kaia Gerber έκανε πασαρέλα στο Παρίσι με ένα νέο hot hair trend [εικόνες]

Μπορεί στο χθεσινό μεγαλειώδες fashion show του οίκου Chanel στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, η Kaia να εμφανίστηκε με ένα φυσικό hair look, αλλά λίγο νωρίτερα σε μια άλλη επίδειξη μόδας, την είδαμε με ένα από τα πιο hot hair trends για το 2019.

Η Kaia, η κόρη του διάσημου πρώην supermodel Cindy Crawford έχει εξελιχθεί στο απόλυτο It Girl και το αγαπημένο παιδί της παγκόσμιας μόδας και φυσικά πρωτοστατεί σε όλα τα μεγάλα fashion shows στο Παρίσι.


Έτσι την είδαμε και στο σόου της Miu Miu όπου η Kaia εμφανίστηκε με baby bangs, δηλαδή μίνι και ασύμμετρες αφέλειες που θεωρούνται ένα από τα νέα hair trends που αναμένεται να απογειωθούν το επόμενο διάστημα.


Ήδη είδαμε celebrities όπως η ηθοποιός Emma Watson να  έχουν υιοθετήσει το νέο hair trend, ενώ σύμφωνα με το διάσημο hair stylist  Guido Palau, ο οποίος επιμελήθηκε το σόου της Miu Miu, αυτό το hair look αντλεί έμπνευση από ένα επαναστατικό κορίτσι των 60s ή των 70s που, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει "τόλμησε  να κόψει μόνο του τις αφέλειες του".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!