THE ANALYZER

Κάτι σημαντικό άλλαξε φέτος στο The Voice - Δείτε τι είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Χθες έγινε η λαμπερή πρεμιέρα του φετινού The Voice και ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού που ίσως να αλλάξει πολλά και να κρίνει ακόμα και το νικητή.

Κριτές είναι και φέτος η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας και κάθισαν στις καρέκλες τους για τις blind auditions. Μόνο που φέτος οι κριτές έχουν ένα ακόμη... όπλο στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν κάποιον διαγωνιζόμενο στην ομάδα τους, αφού φέτος θα μπορούν να "μπλοκάρουν" κάποιον άλλο κριτή.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε τα ακόλουθα: "Υπάρχει μια πολύ μεγάλη αλλαγή φέτος στη διαδικασία των blind auditions του Voice. Από φέτος, λοιπόν, όταν ένας coach ακούει μία φωνή που του αρέσει πάρα πολύ, έναν διαγωνιζόμενο που τον θέλει πολύ στην ομάδα του, έχει το δικαίωμα με το πάτημα ενός κουμπιού να εμποδίσει κάποιον άλλον coach να διεκδικήσει αυτόν τον διαγωνιζόμενο. Να τον μπλοκάρει, δηλαδή.

Θα χρησιμοποιήσει αυτό το κουμπί προφανώς για να μπλοκάρει αυτόν που θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή. Όμως, προσέξτε, αυτό το κουμπί έχετε δικαίωμα να το πατήσετε τέσσερις φορές συνολικά σε όλη τη φάση των blind. Κι επίσης το πάτημα κάθε κουμπιού μπλοκάρει έναν coach και μόνο τη φορά. Δεν μπορείτε, δηλαδή, με ένα πάτημα να μπλοκάρετε δύο ή τρεις".

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!