WOMEN'S GUIDE

Η Rihanna κάνει ξανά μόδα τις 2 αποχρώσεις κραγιόν που μεσουρανούσαν στα 90s

Αν έχετε και την παραμικρή αμφιβολία πως η μόδα επιτάσσει την αναβίωση σχεδόν όλων των fashion trends της δεκαετίας του 90, δεν έχετε παρά να δείτε τα νέα κραγιόν που λάνσαρε η Rihanna.

H pop star που έχει πλέον εξελιχθεί σε fashion και beauty guru και έχει στήσει τα δικά της brands που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία, τώρα επαναφέρει στη μόδα τις 2 αποχρώσεις κραγιόν που ΟΛΕΣ φόρεσαν τη δεκαετία του 90.


Μάλιστα η ίδια η Rihanna ήταν η πρώτη που φόρεσε το ένα από τα δύο νέα κραγιόν στην πρόσφατη επίδειξη με εσώρουχα Savage X Fenty που έγινε στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη και τώρα το νέο κραγιόν κυκλοφορεί στην αγορά.


Πρόκειται για τις νέες απόχρωσεις που έχουν προστεθεί στην παλέτα των υγρών κραγιόν Stunna Lip Paint  της Fenty Beauty (αυτά τα κραγιόν είχαν γίνει ανάρπαστα μόλις εμφανίστηκαν) και η μία είναι μια καφέ -  σοκολατί, ελαφρώς μωβ σκούρα ματ απόχρωση και λέγεται Unveil και η δεύτερη είναι μια καφέ-ροζ (σάπιο μήλο αν προτιμάτε) ματ απόχρωση που λέγεται Uncuffed .

Και οι δυο αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες και μας γύρισαν αρκετές δεκαετίες πίσω. Και το σίγουρο είναι πως αυτές οι αποχρώσεις φέτος θα φορεθούν ξανά πολύ!

Uncuffed

Unveil

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!