WOMEN'S GUIDE

Ανακαλύψτε τη σειρά Source Essentielle της L'Oréal Professionnel [βίντεο]

Για πρώτη φορά η δύναμη της φύσης συνδυάζεται με τις επαγγελματικές συνθέσεις στη σειρά Source Essentielle, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης των μαλλιών.

Η σειρά Source Essentielle Natural & vegan σύνθεση  περιλαμβάνει έως 100% συστατικά φυσικής προέλευσης. Για να δημιουργήσουν τη Source Essentielle, τα Εργαστήρια L’Oréal χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ποικίλες προκλήσεις: έπρεπε να συνδυάσουν τη Φυσική Προέλευση με την αποτελεσματικότητα, αλλά και να δημιουργήσουν μια σύνθεση στην οποία τα φυτικά συστατικά θα αιωρούνταν μέσα στο προϊόν. Ένα διπλό επίτευγμα, όμοιο ενός πραγματικού έργου τέχνης.

 

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Καλέντουλα, λεβάντα, γιασεμί, ελίχρυσος και φύλλα ακακίας… Η L' Oréal Professionnel έχει ενσωματώσει μοναδικά επιλεγμένα άνθη και φύλλα σε κάθε ένα από τα Source Essentielle σαμπουάν και λάδια. Για να εξασφαλιστεί η συμβατότητα των συστατικών με τη σύνθεση αλλά και η διατήρήση τους σε αυτή, τα εργαστήρια της L'Oréal ανέπτυξαν μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Τα άνθη και τα φύλλα πρέπει να διατηρούνται ομοιόμορφα σε όλη τη σύνθεση, έτσι οι ερευνητές δημιούργησαν μια νέα τεχνική, ένος είδος αόρατου πλέγματος μέσα στο προϊόν, που εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα.

ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ECO-FRIENDLY ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Η συσκευασία του σαμπουάν έχει σκόπιμα τετράγωνο σχήμα ώστε να χωράει τη μέγιστη δυνατή ποσότητα προϊόντος, με τη λιγότερη δυνατή χρήση πλαστικού. Χάρη στο σχήμα τους, τα προϊόντα στοιβάζονται ιδανικά, με αποτέλεσμα να παλετοποιούνται άρτια, καταλαμβάνοντας το λιγότερο δυνατό χώρο.

ΕΠΑΝΑ-ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ!

Η σειρά Source Essentielle σας δίνει τη δυνατότητα να επανα-γεμίσετε τα σαμπουάν στο κομμωτήριο. Έτσι, περιορίζεται η χρήση του πλαστικού.

Η Source Essentielle, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο κομμωτήριο από τους επαγγελματίες είτε στο σπίτι από τις γυναίκες, αποτελείται από 4 σειρές προϊόντων, κάθε μία εκ των οποίων ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών: μαλλιά κανονικά, ξηρά, βαμμένα, και ευαίσθητο τριχωτό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!