WOMEN'S GUIDE

5 σημάδια πως βρήκες το ταίρι σου!

Γνώρισες έναν ακόμη άντρα και στην αρχή όλα φαντάζουν ιδανικά, αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι. Ή μήπως είναι και δεν το βλέπεις. Ακολουθεί μια λίστα με 5 σημεία που θα σε κάνουν να δεις αν έχεις τελικά βρει το άλλο σου μισό.

1. Μαζί του νιώθεις ο εαυτός σου

Δεν αισθάνεσαι πως κάποιος σε καταπιέζει, έχεις πλήρη άνεση να εκφραστείς όπως ακριβώς θέλεις και ενώ είσαι δεσμευμένη νιώθεις.... ελεύθερο πουλί  

2. Δεν θέλεις να τον αλλάξεις

Σου κάνει όπως είναι, σαν να βρήκες το μπλουζάκι στο ιδανικό νούμερο. Δεν σκέφτεσαι τι θα θελες να βελτιώσεις πάνω του, τι να αλλάξει στην συμπεριφορά του κ.λπ.

3.Η σχέση κυλάει εύκολα

Όλες τις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε στη σχέση σας (από το πρώτο weekend που θα πάτε εκδρομή μέχρι το να συγκατοικήσετε) σας βγαίνουν αβίαστα. Δεν κάνετε πολύωρες συζητήσεις και αναλύσεις για την πορεία της σχέσης σας, για το αν είναι νωρίς ή που πατά ο ένας τα όρια του άλλου.

4. Ονειρεύεσαι το μέλλον μαζί του

Και μπορείς να το κάνεις εικόνα. Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου στο πλευρό του, ακόμα και με άσπρα μαλλιά, πίνοντας χαμομήλι!

5. Υποχωρείτε και οι δυο

Αν εντοπίσεις πως τα καυγαδάκια σας σταματούν γιατί και οι δυο σας υποχωρείτε (ακόμα και εναλλάξ), τότε σίγουρα, έχεις βρει το τέλειο ταίρι, αφού τελικά το νο1 ζητούμενο είναι ο αλληλοσεβασμός και η καταννόηση σε μια σχέση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!