WOMEN'S GUIDE

Οι royals έχουν το τέλειο τρικ για να μην σας σηκώνει ο αέρας τη φούστα

Έχει συμβεί σχεδόν σε κάθε γυναίκα που τόλμησε να φορέσει μια αέρινη φούστα ή ένα φόρεμα χωρίς να προσέξει πως φυσάει. Και ειδικά στις διακοπές στα νησιά, όπου ο αέρας είναι σύνηθες φαινόμενο, πολλές γυναίκες άθελά τους γίνονται πιο αποκαλυπτικές από όσο θα ήθελαν σε κάθε φύσημα του Αιόλου.

Το ίδιο πρόβλημα φυσικά αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα, ακόμα και οι royals. Όμως όπως αναφέρει η Myka Meier, που ασχολείται με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, τόσο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton όσο και η Δούκισσα του Σάσεξ Meghan Markle έχουν βρει ένα απλό τρικ για να φροντίζουν ο αέρας να μην τους δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στις δημόσιες εμφανίσεις τους (όπου τα βλέμματα όλων είναι πάνω τους).


Και η λύση είναι τα μεσοφόρια! Οι Kate & Meghan φορούν μεσοφόρια και εσώρουχα από υφάσματα που ενισχύουν τη δημιουργία στατικού ηλεκτρισμού, οπότε δεν φοβούνται πως το ύφασμα της φούστας τους ή του φορέματος τους θα σηκωθεί ψηλά και θα ανεμίζει.



Όμως και η βασίλισσα Ελισάβετ έχει το δικό της κολπάκι για να αποφεύγει τα στιλιστικά ατυχήματα λόγω αέρα. Και μάλιστα το δικό της τρικ είναι σίγουρο πως έχει αποτέλεσμα κάθε φορά. Η βασίλισσα λέγεται πως ζητάει από ράφτες να ράψουν βαρίδια από μολύβι (σαν αυτά που βάζουμε στις κουρτίνες) στο φινίρισμα κάθε φούστας και φορέματος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!