WOMEN'S GUIDE

Έφαγες γλυκό και νιώθεις τύψεις; Δες τι να κάνεις

Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν στις γλυκιές αμαρτίες και να πουν όχι σε ένα λαχταριστό γλυκό. Μετά όμως νιώθουν τύψεις για τις έξτρα θερμίδες.

Δεν είναι ανάγκη να σε πνίξουν οι τύψεις, αφού μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα για να μειώσεις την επιβάρυνση και κυρίως για να μην «παρεκτραπείς» και εμπλακείς στον... φαύλο κύκλο: γλυκό -αλμυρό - γλυκό...κ.ο.κ.. Εννοείται φυσικά, ότι δεν πρέπει να το κάνεις σύστημα, αλλά αν την έκανες την παρασπονδία στη διατροφή σου δες τι μπορείς να κάνεις:

• Φάε ένα γεύμα με πρωτεΐνη και φυτικές ίνες για να σταθεροποιήσεις τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σου και να μειώσεις τις πιθανότητες να ξαναπεινάσεις.


• Φάε ένα γιαουρτάκι ή λίγο cottage cheese και κατανάλωσε γενικότερα προβιοτικά, για να εφοδιάσεις το στομάχι σου με καλά βακτήρια.


• Όταν τρως γλυκά, συνήθως έχεις και περισσότερη όρεξη για junk food αργότερα. Για να μπορέσεις να κρατήσεις τον έλεγχο προετοίμασε ένα super υγιεινό γεύμα, ώστε να μην ενδώσεις και πάλι.


• Κάνε yoga για να χαλαρώσεις, αφού συνήθως συνδέουμε τα γλυκά με στρεσογόνες ή δυσάρεστες καταστάσεις. Έτσι, όχι μόνο θα γυμναστείς, αλλά μπορείς και να μειώσεις την κατανάλωση γλυκών γενικότερα στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!