WOMEN'S GUIDE

Θέλεις να κάνεις διακοπές μόνη σου; Αυτές είναι οι 5 πιο safe πόλεις για τις γυναίκες

Αν έτυχε να είσαι single ή αν απλά δεν θέλεις να πας διακοπές με τον σύντροφό σου και θέλεις απλά να κάνεις ένα ταξίδι μόνη σου ή με κάποια/ες φίλες σου, ένα ταξιδιωτικό blog αποκαλύπτει τις πιο safe και women friendly πόλεις στον κόσμο.

Οι 5 πιο ασφαλείς πόλεις στον κόσμο σύμφωνα με το ταξιδιωτικό blog, Women on the Road είναι οι ακόλουθες


1. To Άμστερνταμ δεν είναι απλά μία woman-friendly πόλη, αλλά ένας προορισμός φιλικός και φιλόξενος για τον οποιοδήποτε, είτε είναι gay, straight, νέος, ηλικιωμένος, έγχρωμος ή λευκός. H πρωτεύουσα της Ολλανδίας είναι μία πολύ όμορφή πόλη, με πολλά αξιοθέατα και την αγγλική γλώσσα να ακούγεται παντού.


2. Η Σιγκαπούρη είναι ίσως η πιο ασφαλής πόλη της Ασίας. Εξωτικός προορισμός για χαλάρωση και spa μέσα στη φύση, φτηνό shopping therapy στις ανοιχτές αγορές και cocktails σε εντυπωσιακές παραλίες με γαλάζια νερά.


3. Το Βανκούβερ είναι η ωραιότερη πόλη του Καναδά που συνδυάζει καλή ποιότητα ζωής, φυσική ομορφιά και πολλά αξιοθέατα. Θυμίζει κάτι από Νέα Υόρκη, Σικάγο και Σαν Φρανσίσκο μαζί.


4. Η Λισαβόνα είναι μία ήσυχη, όμορφη πόλη και ίσως η πιο ασφαλής επιλογή των μεσογειακών πόλεων για τις γυναίκες.


5. Τέλος η Κοπεγχάγη έχει τη δική της σκανδιναβική ομορφιά. Η εγκληματικότητα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ οι κάτοικοι της είναι πολύ φιλόξενοι κυρίως με τις γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!