WOMEN'S GUIDE

Τρία σημάδια πως ίσως ήρθε η ώρα να τον χωρίσεις

Τα στατιστικά στοιχεία επιβεβαιώνουν πως το καλοκαίρι γίνονται οι περισσότεροι χωρισμοί. Από την άλλη πολλές τρέμουν στην ιδέα του να χωρίσουν καλοκαιριάτικα και να περάσουν "μόνες" τις διακοπές τους. Πότε όμως ξέρεις πως πρέπει να χωρίσεις.

Το να μένεις σε μια σχέση που κανονικά πρέπει να λήξει μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους. Αν όμως είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και παρατηρείς με ανοιχτά μάτια τα όσα συμβαίνουν στη σχέση σου τότε σίγουρα θα εντοπίσεις κάποια αλάνθαστα σημάδια, πως ήρθε η ώρα να πεις "αντίο" στον άνθρωπο που έχεις ως σύντροφο.

1. Όταν είσαι πάντα εσύ αυτή που κάνει θυσίες και υποχωρήσεις και ποτέ εκείνος. Μήπως τελικά απλά κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις μια σχέση που δεν έχει καμιά σημασία για τον άλλον; Τότε καλύτερα να το πάρεις απόφαση και να αποχωρήσεις από αυτή τη σχέση όπου η "αμοιβαιότητα" και ο "σεβασμός" είναι άγνωστες λέξεις!


2. Όταν κάνει πλάνα μόνος του. Αν έχετε σταματήσει να κάνετε μαζί σχέδια (ακόμα και το που θα πάτε διακοπές ή για μια έξοδο) και απλά κάθε φορά τον ακούς να ανακοινώνει τα δικά του πλάνα (που δεν σε περιλαμβάνουν απαραίτητα) τότε πρέπει να αντιληφθείς πως δεν υπάρχει μέλλον στη σχέση σου.


3. Όταν η σχέση σου έχει γίνει απλή συνήθεια. Αναρωτήθηκες ποτέ μήπως σε ενοχλεί περισσότερο το άγχος να βιώσεις ένα χωρισμό παρά ότι θα χάσεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Μην σκέφτεσαι το αν δεν θέλεις να είσαι μόνη σου (σχεδόν καμιά δεν το θέλει άλλωστε) και προσπάθησε να σκεφτείς αν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν και αν η (ειλικρινής) απάντηση είναι ναι... πάρε την απόφαση να χωρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!