WOMEN'S GUIDE

H Oprah μας δίνει την τέλεια συμβουλή για το πρώτο ραντεβού

Είναι η διασημότερη και πλουσιότερη τηλεπαρουσιάστρια στον κόσμο και κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή και να αποκτήσει εκατομμύρια φαν με το να δίνει τις πιο καλές συμβουλές σε ζητήματα που απασχολούν πολλούς και κυρίως πολλές γυναίκες.

Και τώρα έδωσε την συμβουλή της και για το τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να πετύχει το τέλειο πρώτο ραντεβού και μάλλον η Oprah πιστεύει στη φράση "ο έρωτας περνάει από το στομάχι"

Η διάσημη παρουσιάστρια ήταν υπεύθυνη του Instagram για το περιοδικό O, The Oprah Magazine και απάντησε ερωτήσεις των θαυμαστών της πάνω σε διάφορα θέματα. Ένας από αυτούς, ρώτησε κάτι αρκετά προσωπικό. «Πώς είναι το τέλειο ραντεβού με τον Stedman;», της είπε, κι εκείνη δε δίστασε να λύσει την απορία του.

Αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Stedman Graham, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. «Το αγαπημένο μου είναι να του κάνω έκπληξη με μαυρομάτικα φασόλια και ψωμί για βραδινό», αποκάλυψε. «Μόνο αυτό χρειάζεται. Η τέλεια βραδιά. Εγώ θα μαγειρέψω και όλα θα πάρουν το δρόμο τους», συνέχισε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!