WOMEN'S GUIDE

Το πιο απλό και εύκολο τρικ για να μην σου χαλάει το καπέλο το hair look σου

Πολλές γυναίκες λατρεύουν τα καπέλα, αλλά ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, σχεδόν όλες (ακόμα και αυτές που δεν τα πολυσυμπαθούν) φορούν έστω και κάποιες ώρες ένα καπέλο.

Και η αλήθεια είναι πως το καπέλο όχι μόνο είναι ένα απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ, αφού προσφέρει εξτρά προστασία από τον ήλιο, αλλά μπορεί και να απογειώσει στιλιστικά κάθε σου εμφάνιση στην πλαζ ακόμα και στις πρωινές σου βόλτες.


Τι να κάνεις όμως για να μην σου... πατικώνει το καπέλο τα μακριά μαλλιά και σου δημιουργεί αυτό το αντιαισθητικό flat θέαμα στην κορυφή και την περίμετρο του κεφαλιού σου; 


Η λύση είναι απλή: Πριν φορέσεις το καπέλο σου, πιάσε με ένα λαστιχάκι μερικές τούφες από την κορυφή του κεφαλιού σου και κάνε έναν πολύ χαλαρό κότσο που θα τον "κρύψεις" κάτω από το καπέλο. όταν βγάλεις το καπέλο απλά λύσε τον κότσο και τα μαλλιά σου θα είναι και πάλι με όγκο και ανάλαφρα!

Ακόμα και αν δεν έχεις πολύ μακριά μαλλιά, μπορείς πάντα με μια απλή κίνηση των χεριών και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κότσο,  να "κρύβεις" τις πάνω τούφες των μαλλιών σου κάτω από τη μέση του καπέλου σου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!