THE ANALYZER

Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά ξαναπήρε ο Στέλιος Κρητικός μετά το Survivor

O γνωστός ηθοποιός, που συμμετείχε στο φετινό Survivor ως παίκτης της ομάδας των Διάσημων, μετά την αποχώρησή του είχε αποκαλύψει πως είχε χάσει πάνω από 15 κιλά όσο έμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Τώρα όμως εδώ και πάνω από ένα μήνα έχει επιστρέψει στην οικογένειά του και σε νέα του συνέντευξη στο Λοιπόν, απόσπασμα της οποίας δημοσιεύει το iefimerida.gr, ο Στέλιος Κρητικός αποκαλύπτει πως έχει ξαναπάρει όχι μόνο τα κιλά που έχασε, αλλά και παραπανίσια... κιλά!
"Έχω πάρει τα 15 κιλά που έχασα στο παιχνίδι και μάλιστα έχω πάρει και 5 κιλά παραπανίσια. Στο σύνολο έχω πάρει 20 κιλά. Έχω κάνει το γνωστό «σωσίβιο» πλέον, είναι η πρώτη φορά. Το «Survivor» ήταν η αφορμή να χαλάσει το σώμα μου. Βέβαια, το «σωσίβιο» θα το χρησιμοποιήσει η κόρη μου στη θάλασσα, γιατί είναι ακόμα 2 χρονών και δεν ξέρει μπάνιο, οπότε θα μου χρειαστεί! (Γέλια.)" είπε και σε ερώτηση αν για τα κιλά φταίει η γυναίκα του που του μαγειρεύει συνέχεια απάντησε: "Όχι, με φροντίζει, με προσέχει, αλλά εγώ πλέον γίνομαι ατίθασος και ζητάω γλυκά. Φεύγω, πάω στο περίπτερο, παίρνω γλυκά, παγωτά και άλλα, διάφορα, μόνος μου και τα κρύβω" και πρόσθεσε "Το παιχνίδι μου κόλλησε το να τρώω γλυκά, κάτι που δεν είχα - έτρωγα μόνο παγωτό. Με τα γλυκά και ό,τι είχε σχέση με ζαχαροπλαστεία δεν ήμουν φίλος. Τώρα δεν υπάρχει ζαχαροπλαστείο που να περάσω με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια και να μη γυρίσω το κεφάλι μου για να δω τη βιτρίνα. (Γέλια.)" 

Πρόσφατα δε δημοσίευσε στο Instagram και ένα βίντεο στο οποίο διαβάζει το παραμύθι που ο ίδιος έγραψε στην κορούλα του.

 

 

 

A post shared by Stelios Kritikos (@stelioskritikos) on Jun 14, 2018 at 3:46am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!