THE ANALYZER

Ο Νικόλας Αγόρου αποχώρησε από το Survivor [βίντεο]

Ο Νικόλας, ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών που προκάλεσε πολλά σχόλια με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και τώρα αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Θυμίζουμε πως  το βράδυ της Τετάρτης έπαιξαν όλοι απέναντι σε όλους στο Survivor. Την πρώτη ατομική ασυλία στο μεικτό πλέον αγώνισμα του Survivor πήρε τελικά η Κατερίνα Δαλάκα και οι Μαχητές έχασαν και την ευκαιρία να μείνει τουλάχιστον ένας από τους δυο τους μακριά από τη διαδικασία αποχώρησης. Ο Νικόλας Αγόρου βγήκε από την ψηφοφορία της κάλπης, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα εξηγώντας πως δεν υπάρχει κάτι εναντίον τους, αλλά πως δεν μπορεί να ψηφίσει παίκτη της ομάδας τους, έδωσε προς υποψήφιο τον Ηλία Γκότση.

Έτσι στο χθεσινό συμβούλιο είδαμε να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, δύο πολύ δυνατοί παίκτες (και οι τελευταίοι εναπομείναντες) της ομάδας των Μαχητών: ο Ηλίας και ο Νικόλας.

Και με βάση την 48ωρη ψηφοφορία, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης πως από το Survivor αποχωρεί ο Νικόλας Αγόρου, μολονότι αρκετοί παίκτες φάνηκαν να πιστεύουν πως θα αποχωρούσε ο Ηλίας.

Δείτε την αποχώρηση του Νικόλα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!