THE ANALYZER

To μήνυμα του Γιάννη Τσίλη και η επιστροφή του στην Αθήνα [εικόνα]

Αγνώριστος ήταν ο φρεσκοξυρισμένος Γιάννης Τσίλης όταν γύρισε στην Αθήνα και συναντήθηκε με δύο πρώην συμπαίκτες του από το Survivor.

Μετά την πρόσφατη αποχώρησή του από το παιχνίδι επιβίωσης, ο αθλητής της κωπηλασίας Γιάννης Τσίλης βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους  Μιχάλη Μουρούτσο και Στέλιο Κρητικό, με τους οποίους έζησαν πολλά μαζί τους τελευταίους μήνες.


Τη φωτογραφία από τη συνάντησή τους ανέβασε στο Instagram ο Μιχάλης Μουρούτσος που με χιούμορ σχολίασε: "Δεν σας γνώρισα με τα ρούχα.. αλλά όπως και να εχει μιλαμε για δυο ανθρώπους που ξεχώρισαν στην καρδια μου..." 



Και ο ίδιος ο Γιάννης Τσίλης θέλησε μετά την αποχώρησή του να γράψει στο Instagram ένα μήνυμα για τα όσα έζησε στο Survivor: "Μετά από 161 ημέρες ένα από τα πιο όμορφα και διασκεδαστικά ταξίδια έφτασε στο τέλος του. Όπως ειπα, για εμένα, μεγαλύτερη σημασία έχει το γεγονός ότι το ταξίδι αυτό έφτασε πολύ μετα απο την εκκίνηση και όχι λίγο πριν τον τερματισμό. Όπως είχε πει ο Νέλσον Μαντέλα κάποτε "ένα θετικό μυαλό και μια καλή καρδιά είναι που σε κάνουν αληθινό ανθρωπο". Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!!! "
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!