THE ANALYZER

Μελίνα και Νικόλας έγιναν μαλλιά - κουβάρια στο χθεσινό συμβούλιο [βίντεο]

Για πολλά πράγματα κατηγόρησε χθες η Μελίνα τον πρώην συμπαίκτη της Νικόλα, ο οποίος φάνηκε να εκνευρίζεται με τα όσα άκουγε να ειπώνονται εις βάρος του.

Στο χθεσινό συμβούλιο λίγο πριν ανακοινωθεί πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Γιάννης Τσίλης, επικράτησε ένταση μεταξύ της Μελίνας και του Νικόλα.


Η πρώην παίκτρια των Μαχητών, η Μελίνα Μεταξά εξέφρασε ανοιχτά στο συμβούλιο του Survivor τους λόγους για τους οποίους ψήφισε προς αποχώρηση τον Νικόλα Αγόρου. Η Μελίνα είπε μεταξύ άλλων πως ο Νικόλας είχε προσβάλει την ίδια, την οικογένεια της αλλά και τον τόπο καταγωγής της με τον τρόπο συμπεριφοράς του. Η Μελίνα Μεταξά αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά, στις κατηγορίες περί κλεψίματος, αλλά και το πάρτυ της ένωσης όπου τραγούδησαν και την ίδια ώρα ο Νικόλας Αγόρου έδειχνε να πέφτει από τα σύννεφα. Ο ίδιος απάντησε ότι μίλησε μόνο για τη δική του οικογένεια και πως οι ερωτήσεις του γύρω από το τραγούδι ήταν ειλικρινείς. Ενώ ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με την παίκτρια είναι σαφώς τυπικές, αφού δεν ταιριάζουν ως άνθρωποι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!