THE ANALYZER

O Ηλίας Γκότσης έκανε τους Διάσημους να σαστίσουν και να θυμώσουν [βίντεο]

Κάτι που έκανε χθες ο Ηλίας Γκότσης μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας για την ατομική ασυλία των αντρών κατάφερε να εκνευρίσει τους Διάσημους.

 Σάστισαν οι Διάσημοι με μια κίνηση που έκανε ο Ηλίας Γκότσης όταν κατέφερε να νικήσει και τον Χάρη και να κατακτήσει την πολυπόθητη ατομική ασυλία στο χθεσινό αγώνα. Ο Ηλίας πανηγυρίζοντας τη νίκη του κλώτσησε ένα από τα ξύλινα παγούρια προς τον πάγκο των Διάσημων που σάστισαν και εκνευρίστηκαν, με την Κατερίνα Δαλάκα να σχολιάζει: «Παραλίγο να μας χτυπήσει κιόλας!».

Ο Χάρης Γιακουμάτος επίησς σχολίασε την κίνηση του Ηλία που τη βρήκε απαράδεκτη

«Γίναμε όλοι μάρτυρες μιας απαράδεκτης συμπεριφοράς του Ηλία την ώρα που κέρδισε, χτύπησε τα μπουκάλια με το νερό που είναι σιδερένια και τα πέταξε προς την πλευρά μας. Τώρα το ήθελε, δεν το ήθελε… ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβη. Και καλώς ή κακώς, νομίζω ότι πρέπει να αποδεικνύουμε όλοι κάθε μέρα, το πόσο σεβόμαστε τον αντίπαλο και πόσο σεβόμαστε το παιχνίδι. Με τέτοιες αντιδράσεις και δεν σεβόμαστε τον αντίπαλο και δεν σεβόμαστε τον αγώνα. Την ευγενή άμιλλα που λέμε τόσο καιρό. Βάση όλων των αντιδράσεων του Ηλία στο παιχνίδι, αυτό που έχει μείνει σε όλους είναι ότι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας όπου νευριάζει πάρα πολύ εύκολα και εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεται την συμπεριφορά του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήρθε και μας ζήτησε συγγνώμη, αλλά τι να την κάνω τη συγγνώμη αν είχε χτυπήσει κάποια από τα παιδιά; Το ζήτημα είναι να σκεφτόμαστε πριν πράξουμε άσχημα» ενώ και η Βιργινία Δικαιούλια ήταν απογοητευμένη από την κίνηση του Πάνου παρά τη συγγνώμη που ζήτησε αργότερα ο παίκτης. «Τρόμαξα! Αισθάνθηκα να πετάγεται κάτι από πίσω μου με δύναμη και με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό, γιατί αν θα είχα χτυπήσει, ενδεχομένως να είχα χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα», ανέφερε η παίκτρια των Διασήμων.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!