WOMEN'S GUIDE

Η Μarkle στη νέα της εμφάνιση έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες

H νέα δημόσια εμφάνιση της Δούκισσας του Σάσεξ προκάλεσε πλήθος σχολίων, καθώς πλέον ό,τι και αν κάνει η Meghan Markle κάνει το γύρο του κόσμου.

Η Meghan και ο Harry βρέθηκαν πλάι στη βασίλισσα Ελισάβετ για να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής των βραβείων Young Leaders, που απονέμει η βασίλισσα σε νέους που ξεχώρισαν με τη δράση τους.


Και μπορεί οι γόβες που φόρεσε η Meghan αλλά και το ροζ Prada outfit της, να απέσπασαν θετικά σχόλια, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το μακιγιάζ της.


Οι ειδικοί σε θέματα μακιγιάζ σχολιάζουν πως η Meghan έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλές: το παράκανε στο highlighter και την τερακότα με αποτέλεσμά τα μάγουλά της να μοιάζουν σαν να έχουν μελανιάσει.

Μάλιστα εξηγούν πως επειδή η Meghan φόρεσε ένα highlighter που ιριδίζει, αυτό έχει σαν αποτέλσμα τα φώτα από τις κάμερες να το κάνουν να δείχνει μωβ και γενικά οι makeup artists προτείνουν στις γυναίκες να αποφεύγουν τα bronze και ιριδίζοντα highlighters όταν πρόκειται να εμφανιστούν σε κάποιο event όπου θα φωτογραφηθούν και πιθανά με φλας (π.χ. σε έναν γάμο ή μια βάπτιση) και πως γενικά οι γυναίκες με σκούρο δέρμα θα πρέπει να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν πολύ highlighter στα μάγουλα.

 

Πάντως γενικά η Meghan σπάνια χρησιμοποιεί highlighters και σχεδόν ποτέ άλλοτε δεν την είχαμε δει με τέτοιο μακιγιάζ. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!