THE ANALYZER

Διπλή νίκη για τους Μαχητές και ένταση μεταξύ Τσίλη και Αγόρου [βίντεο]

Οι Μαχητές επικράτησαν χθες με 10-7 των Διασήμων και λίγο πριν το τέλος δημιουργήθηκε μία μεγάλη ένταση μεταξύ του Γιάννη Τσίλη και του Νικόλα Αγόρου, που απασχόλησε έντονα και τις δύο ομάδες.

Το έπαθλο ήταν scuba diving  που απόλαυσαν οι Μαχητές ενώ αμέσως μετά γεύτηκαν  χοτντογκ, κλαμπ σάντουιτς και  χάμπουργκερ. Βέβαια αυτό που συζητήθηκε πολύ ήταν η ένταση που δημιουργήθηκε στο αγώνισμα για το έπαθλο μεταξύ Νικόλα Αγόρου και Γιάννη Τσίλη.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο παίκτης των Μαχητών ανέβηκε πρώτος στη ράμπα για να πάρει τις μπάλες του και ακολούθησε ο παίκτης των Διασήμων. Ο Τσίλης δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία του και πέφτοντας προς τα πίσω, ενστικτωδώς άπλωσε το χέρι του και αρπάχτηκε από το σορτσάκι του Αγόρου, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την πτώση.

Ο Νικόλας Αγόρου εκνευρίστηκε γιατί θεώρησε πως ο Τσίλης το έκανε επίτηδες, μάλιστα, είπε αργότερα στους συμπαίκτες του πως ο Τσίλης μπήκε μπροστά του και τον έσπρωξε. Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας είπε από τη  μεριά του πως ο Αγόρου ήταν αυτός που τον έσπρωξε, ενώ η παραγωγή του Survivor έπαιζε συνεχώς τα πλάνα, δικαιώνοντας τον παίκτη των Διασήμων.

«Αυτό είναι το αθλητικό ιδεώδες; Ανέβηκα πρώτος, όπως το κάναμε. Και μπαίνει μπροστά μου, με σπρώχνει… Και με τραβάει για να πέσω να σκοτωθώ. Θα πέσω να σκοτωθώ. Και με χτύπησε και μία πιο πριν. Όταν μιλάμε για αξιοπρέπεια, αρχές και ήθος να τα τιμάμε και να τα σεβόμαστε. Το είδες που με τράβηξε; Απαράδεκτο», είπε αρχικά ο Νικόλας Αγόρου στους συμπαίκτες του.

Τον τσακωμό των δύο παικτών σχολίασαν και οι δυο ομάδες ενώ αργότερα το θέμα συζητήθηκε και παρουσία του Σάκη Τανιμανίδη, με τον Γιάννη Τσίλη να μη δίνει συνέχεια στην ένταση.

Χθες όμως είδαμε και ένα  Mini game όπου και πάλι οι Μαχητές ήταν οι νικητές και έφαγαν παστίτσιο. Στο συγκεκριμένο αγώνα μπόρεσε να συμμετάσχει και ο Πάνος αφού δεν είχε τρέξιμο.

Την Τρίτη έρχεται ένας αγώνας με έπαθλο την Eπικοινωνία αλλά και ο τελικός του Symbol.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!