WOMEN'S GUIDE

Dior Prestige: La Lotion Essence de Rose

Η ζωτική πεμπτουσία του τριαντάφυλλου στην καρδιά του δέρματος. 

Μια υπέρχοη πατενταρισμένη σύνθεση που ενισχύει τα αποτελέσματα της La Creme*.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ** ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ DIOR:

Από την καρδιά των κυττάρων  του Rose de Granville, η Επιστημονική ομάδα του Dior κατάφερε να εξαγάγει ένα νερό με εξαιρετικές δυνάμεις: το νερό του μικροενεργού τριαντάφυλλου. Εμπλουτισμένο με αυτή τη δύναμη ζωής, η La Lotion Essence de Rose ευνοεί τη διακυτταρική ροή ** στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ, ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 156 ΔΟΚΙΜΕΣ:

Η πατενταρισμένη υφή της, συνδυάζει φαινομενικά αντιφατικά οφέλη: τη βαθιά ενυδάτωση της πεμπτουσίας του τριαντάφυλλου με την έντονη άνεση ενός γαλακτώματος.

Το δέρμα πλημμυρίζει ενυδάτωση για 24 ώρες, *** είναι πιο ελαστικό και σφριγηλό. Ανακτά την τριανταφυλλένια φρεσκάδα και τη φυσική του λάμψη. Η La Lotion Essence de Rose είναι το θεμελιώδες βήμα της τελετουργίας ομορφιάς Dior Prestige, διπλασιάζοντας τα οφέλη της La Crème. *

Μαζί με το κλασικό τελετουργικό της Dior Prestige, ανακαλύψτε τρεις θεσπέσιες υφές, που συνδυάζουν όλη τη δύναμη και την αισθητηριακή απόλαυση του Rose de Granville για ένα εξαιρετικό τελετουργικό καθαρισμού.

*Δοκιμή στη La Crème Texture Essentielle. ** Δοκιμή in vitro στο συστατικό. *** Δοκιμή με όργανα

 

LE BAUME DEMAQUILLANT

Αυτό το απολαυστικό balm με κερί από τριαντάφυλλο μεταμορφώνεται σε ένα μεταξένιο λάδι, που εξαφανίζει ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ. Κατά την επαφή με το νερό,

η υφή του μεταμορφώνεται σε μεταξένιο γαλάκτωμα ,που ξεπλένεται πανεύκολα.

Το δέρμα γίνεται απίστευτα λείο, απαλό, ελαστικό και άνετο.

 

 

LE SUCRE DE GOMMAGE

Αυτό το απολεπιστικό με μικροκρυστάλλους ζάχαρης κάνει απαλή απολέπιση στο δέρμα. Όταν τρίβεται στην επιδερμίδα, η απολαυστική υφή του μεταμορφώνεται σε μια θρεπτική μάσκα. Η υφή του δέρματος γίνεται λεία και καθαρή. Αμέσως, το δέρμα λάμπει και αποκαλύπτει την εθιστική απαλότητα ενός ροδοπέταλου.

 

LA MOUSSE MICELLAIRE

Εμπλουτισμένος με μικύλια από τριαντάφυλλο, αυτός ο πλούσιος αφρός με το ήπιο pH, καθαρίζει έντονα έτσι ώστε κάθε μέρα, να απολαμβάνετε ένα όμορφο γυμνό δέρμα. Πλημμυρισμένο φρεσκάδα, το δέρμα δείχνει και έχει την αίσθηση του καθαρού.

 

Σε επιλεγμένα καταστήματα Debenhams και Beauty Line.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!