WOMEN'S GUIDE

Αποκαλύφθηκε μια πολύ... πικάντικη σκηνή που κόπηκε στο Sex & the City

Η τηλεοπτική σειρά Sex and the City αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο και έγραψε ιστορία με το τολμηρό χιούμορ της. Και τελικά τώρα μάθαμε πως οι παραγωγοί ήθελαν η σειρά να είναι ακόμα πιο... τολμηρή αλλά δεν τους άφησε το τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

Με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από την μέρα που έκανε πρεμιέρα η τηλεοπτική σειρά που ανέδειξε σε super star την Sarah Jessica Parker, το περιοδικό Vanity Fair μίλησε με τον παραγωγό της σειράς Darren Star.


O Darren Star μίλησε για το πάθος με το οποίο σχεδίαζαν και την παραμικρή λεπτομέρεια στη σειρά και αποκάλυψε μια σκηνή που κόπηκε από ένα επεισόδιο της πρώτης σεζόν της σειράς.
Πρόκειται για το επεισόδιο The Monogamists, στο οποίο, μεταξύ άλλων, βλέπουμε την Σάρλοτ να βγαίνει με έναν τύπο τον Μάικλ, που έχει ένα σκύλο και το πρόβλημά της Σάρλοτ είναι πως ο Μάικλ μονίμως την πιέζει να κάνουν στοματικό σεξ. Στο επεισόδιο η σχέση της Σάρλοτ και του Μάικλ τελειώνει με την Σάρλοτ να μιλάει άσχημα στον Μάικλ για την ... κακή του συνήθεια και να φεύγει οργισμένη από το σπίτι του.
Όμως ο Darren Star αποκάλυψε πως στο αρχικό σενάριο η σκηνή δεν τελειώνει εκεί, αλλά η Σάρλοτ επιστρέφει μετανιωμένη και έτοιμη να του πει πως ίσως ήταν υπερβολική και βρίσκει τον Μάικλ να έχει βάλει φυστικοβούτυρο στο πέος του και να έχει βάλει τον σκύλο του να του κάνει στοματικό έρωτα! Και η ΗΒΟ έκοψε αυτή την... ακραία σκηνή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!