THE ANALYZER

Έξαλλη η Μελίνα με τον Αγόρου - Ζήτησε συγγνώμη ο Νικόλας [βίντεο]

Η συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου φάνηκε να έχει ενοχλήσει πολύ τα μέλη της ομάδας των Διάσημων.

Συγγνώμη ενώπιον όλων ζήτησε ο Νικόλας Αγόρου για τη συμπεριφορά του στο αγώνισμα του Survivor. «Θέλω να αναφέρω κάτι ενώπιον όλων. Επειδή κάποια στιγμή σε κάποιον από τους πόντους που έχασα, δεν μου έκανε το χατίρι το μπαλάκι που μπήκε και βγήκε, πάνω στην ένταση και στο πάθος…

Όταν επέστρεψε στον πάγκο, η ομάδα μου μου ανέφερε ότι είπα κάτι, το οποίο εμένα δεν με τιμά σαν άνθρωπο. Δεν ήταν βρισιά, ούτε είπα κάτι για να προσβάλλω κάποιον, απλά δεν χαρακτηρίζει εμένα σαν άνθρωπο και δεν με τιμά. Οπότε, ενώπιον όλων θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό», είπε ο Νικόλας Αγόρου.

 

Βέβαια ακόμα και μετά τη συγγνώμη οι Διάσημοι δεν φάνηκαν να έχουν ξεχάσει το συμβάν και οι Κατερίνα, Βιργινία και Μελίνα το συζήτησαν, ενώ ειδικά η Μελίνα Μεταξά φάνηκε να είναι έξαλλη και είπε στην κάμερα: 

«Οι γκρίνιες που είχαμε από την αντίπαλη ομάδα αποσυντόνισα τη δική μας και το λέω με σιγουριά. Αλλά σημασία έχει ότι οι αντίπαλοι όποτε βλέπουν τα σκούρα, έτσι ομαδικώς έχουν μια τάση γκρίνιας και αυτό είναι το χειρότερο. Εμείς έχουμε μάθει όποια αναποδιά κι αν αντιμετωπίσουμε μπροστά μας να την ξεπερνάμε, να την αφήνουμε στην άκρη και να συνεχίζουμε. Κάτι που με ενόχλησε γι’ άλλη μία φορά ήταν που ο Νικόλας μας έβρισε ομαδικώς.

Χρησιμοποίησε μια λέξη που δεν χρησιμοποιούμε στους αγωνιστικούς χώρους… Και μετά βγήκε να ζητήσει συγγνώμη, όταν κάναμε την τελετή λήξης. Αυτό το πράγμα καταντάει πάρα πολύ γελοίο γιατί δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη που το κάνει. Τι θα γίνει; Έτσι θα συνεχίσουμε; Κάθε φορά θα ακούμε τις βρισιές του και μετά απλά θα βγαίνει και θα λέει…»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!