THE ANALYZER

Oι Διάσημοι κέρδισαν δείπνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα [βίντεο]

Αυτό το έπαθλο επικοινωνίας το ήθελαν όλοι, αφού ο Σάκης πριν την έναρξη του αγωνίσματος ανακοίνωσε στους παίκτες πως αγαπημένα τους πρόσωπα είχαν ταξιδέψει και είχαν βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και οι νικητές θα απολάμβαναν ένα δείπνο συντροφιά με τους δικούς τους ανθρώπους που δεν έχουν δει εδώ και καιρό.

Οι Διάσημοι κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη από τους Μαχητές με 10-6 και να απολαύσουν το μεγαλύτερο έπαθλο του Survivor. Το έπαθλο επικοινωνίας που αυτή τη φορά ήταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να βρεθούν για λίγες ώρες δίπλα τους. Έτσι οι Διάσημοι έφαγαν μαζί με τους δικούς του.

Η Βιργινία ήταν με τον μπαμπά της, η Κατερίνα με τον αδερφό της,ο Μιχάλης με τη σύντροφό του τη Λόαυρα, ο Χάρης με τη μαμά του, η Μελίνα με τον φίλο της και ο Γιάννης με την αρραβωνιαστικιά του.


Οι Μαχητές που ήταν οι ηττημένοι, αμέσως μετά τον αγώνα μπόρεσαν να συναντήσουν μόνο για λίγα λεπτά τους δικούς τους. Ετσι βρέθηκαν για λίγο η Ροδάνθη με τη μαμά της, ο Πάνος με τον αδερφό του,ο Νικόλας με τον αδερφό του, η Εύη με τη μαμά της, ο Νάσος με τον αδερφό του και ο Ηλίας με τη φίλη του.


Ένας νέος συναρπαστικός αγώνας Ασυλίας έρχεται απόψε στις 21.00 στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!