WOMEN'S GUIDE

Τρεις διάσημες γυναίκες φόρεσαν Tommy Hilfiger στις Κάννες [εικόνες]

Το Tommy Hilfiger γκρουπ το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι η Βραζιλιάνα μοντέλο και ηθοποιός Alessandra Ambrosio και η Γερμανίδα μοντέλο και influencer Caro Daur φόρεσαν TOMMY HILFIGER στο 25ο ετήσιο amfAR gala το οποίο αναζητά πόρους για προγράμματα έρευνας για την εξεύρεση θεραπείας για τον ιό HIV/AIDS. Το 25ο ετήσιο amfAR gala φιλοξενήθηκε στο Hotel du Cap-Eden Roc στις 17 Μαΐου 2018.

Tο μοντέλο από την Ανγκόλα Maria Borges φόρεσε TOMMY HILFIGER στην παγκόσμια πρεμιέρα του Solo: A Star Wars Story στο 71ο Φεστιβάλ των καννών στις 15 Μαΐου 2018.

 

Η Alessandra Ambrosio φόρεσε μια HILFIGER COLLECTION φούξια μεταξωτή σιφόν ντραπέ τουαλέτα με ασύμμετρο τοπ και μακριά ουρά.

Η Caro Daur φόρεσε μια HILFIGER COLLECTION μακριά ανοιχτή φούστα σε navy nylon taffeta με μαύρο τοπ με κρυστάλλους.

Η Maria Borges φόρεσε μια HILFIGER COLLECTION nude μεταξωτή σατέν τουαλέτα με chiffon ruffled ουρά.

Η συλλογή HILFIGER COLLECTION είναι μια sophisticated και υψηλού επιπέδου συλλογή η οποία συνδυάζει την Americana κληρονομιά του brand με σύγχρονες επιρροές και ένα παιχνιδιάρικο fashion edge. Περιλαμβάνει μια επιλεκτική επιλογή κομματιών που γιορτάζουν το καλύτερο craftsmanship της μάρκας και καινοτόμα σχέδια για αποκλειστικά red carpet events.

 

Photo credit: Getty Images

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!