THE ANALYZER

Έξαλλος έγινε ο Χάρης με τον Ηλία και κάποιους από τους Μαχητές [βίντεο]

Μια μέρα πριν το νέο συμβούλιο και τη χθεσινή ανακοίνωση της αποχώρησης του Κωνσταντίνου Τσεπάνη, είχε προηγηθεί ένα επεισοδιακό συμβούλιο με την ψηφοφορία των Διάσημων όπου οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν γίνει...μπάχαλο και είχαν ειπωθεί πολλές αλληλοκατηγορίες μεταξύ πρώην συμπαικτών.

Και φυσικά όλα αυτά σχολιάστηκαν και την επόμενη μέρα στην παραλία. Έτσι στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως οι Χάρης Γιακουμάτος και Κωνσταντίνος Τσεπάνης ήταν έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Ηλία Γκότση, ενώ με τα όσα εξέφρασαν συμφώνησαν και οι Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά.

Ο Χάρης έξαλλος είπε: «Ακούσαμε ότι μπαίναμε ανάμεσα στη σχέση του Νικόλα και του Ηλία και γι’ αυτό δεν ήταν φίλοι τόσο καιρό. Το θεωρώ υποτιμητικό για την προσωπικότητά τους και δυστυχώς εγώ έχω μάθει να μιλάω παντελονάτα. Δεν ξέρω πώς έχουν μάθει αυτά τα παιδιά, αλλά εγώ έχω μάθει να μιλάω παντελονάτα. Και όταν πρόβλημα με έναν άνθρωπο, τον πιάνω και του λέω “αδερφέ, έχω αυτό το πρόβλημα μαζί σου γι’ αυτόν και γι’ αυτόν το λόγο”.

Δεν βάζω ούτε τον Πάνο να πάει να μιλήσει, ούτε τον άλλον κολλητούλη μου να μιλήσει, ούτε κανέναν άλλον. Γίνεται ο Ηλίας να θέλει να μιλήσει στη Μελίνα και να στέλνει τον Πάνο; Ο Πάνος τι είναι; Η κολλητούλα του που είναι στο δημοτικό και στέλνει την κολλητούλα του να πάει να μιλήσει; Πράγματα που δεν στέκουν σε ενήλικες ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Γιακουμάτος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!