WOMEN'S GUIDE

Νέες μάσκες Fructis Hair Food από τη Garnier για την απόλυτη περιποίηση των μαλλιών σας!

Το Fructis υποδέχεται τις νέες μάσκες Hair Food 3 σε 1, το πρώτο προϊόν 98% φυσικής προέλευσης πολλαπλών χρήσεων για θρέψη των μαλλιών, εμπλουτισμένο με superfruits, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα: super μαλλιά! Macademia, παπάγια, goji, μπανάνα: τέσσερα superfruits γεμάτα με θρεπτικά συστατικά, δημιουργούν μια σύνθεση φυσικής προέλευσης που αναζωογονεί το χρώμα, λειαίνει, αναδομεί και θρέφει ακόμα και τα πιο ατίθασα μαλλιά.

98% ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Το Fructis καινοτομεί στη σύνθεση προϊόντων με τη σειρά Hair Food, καθώς πρόκειται για μια σύνθεση 98% φυσικής προέλευσης χωρίς σιλικόνη, συστατικό που χρησιμοποιείται συνήθως για απαλά και μεταξένια μαλλιά. Οι μάσκες Hair Food δεχτήκαν την πρόκληση δημιουργώντας μια αποτελεσματική σύνθεση φυσικής προέλευσης με ανάλαφρη υφή.

ΚΑΡΥΔΑ, ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΘΟΣ: Ένα μείγμα από φυτικά έλαια ειδικά σχεδιασμένα για να αντικαταστήσουν τη σιλικόνη: H σύνθεση από καρύδα, σόγια και ηλιάνθο προσφέρει φυσική θρέψη για υγιή μαλλιά. Το έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά οξέα και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά – φροντίδα, προστασία και αναδόμηση. Το έλαιο καρύδας διεισδύει βαθιά στις ίνες, προστατεύοντας από τη φθορά που προκαλείται από το βούρτσισμα. Το έλαιο σόγιας συμβάλει στην περιποιήση των μαλλιών, ενώ χάρη στον ηλίανθο μπορούμε να χτενίζουμε εύκολα τα βρεγμένα μαλλιά χωρίς να τα φθείρουμε. Το αποτέλεσμα; Μεταξένια και λαμπερά μαλλιά

\ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Οι μάσκες Hair Food έχουν ανάλαφρη υφή, η οποία εφαρμόζεται εύκολα, χαριζόντάς σας μια ευχάριστη αίσθηση, τόσο στα χέρια όσο και στα μαλλιά.

 

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ 3 σε 1

 

Η μάσκα Hair Food ανταποκρίνεται στις θρεπτικές ανάγκες των μαλλιών με τρεις διαφορετικούς τρόπους: χρησιμοποιείται ως conditioner, ως μάσκα και ως κρέμα περιποίησης που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Όσο περισσότερο αφήνετε τη μάσκα Hair Food στα μαλλιά σας, τόσο πιο θρεπτική είναι! Ενώ, η σύνθεση με 98% φυσική προέλευση χωρίς σιλικόνη είναι 95% βιοδιασπώμενη. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε γυναίκας, η σύνθεση πολλαπλών χρήσεων προσφέρει το μοναδικό αποτέλεσμα που αναζητά κάθε γυναίκα: Super Hair!

 

Conditioner: Ξεμπλέκει τα μαλλιά και τους προσφέρει θρέψη χωρίς να τα βαραίνει 

 

Μάσκα: Χαρίζει λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά

 

Κρέμα περιποίησης που δεν ξεβγάζεται: Ενδυναμώνει τα μαλλιά, διατηρώντας τα πιο υγιή. Θρέφει τις άκρες για πιο υγιή μαλλιά.

 

ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ 

FRUCTIS NOURISHING BANANA HAIR FOOD

Nourishing Banana Hair Food: ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η Banana Hair Food mask, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μπανάνας από την Κόστα Ρίκα, αποτελεί την ιδανική μάσκα για ξηρά μαλλιά. Η σύνθεση της κρέμας με ανάλαφρη υφή χαρίζει πιο ελαστικά και ευκολοχτένιστα μαλλιά. Η βελούδινη υφή εφαρμόζεται εύκολα και το άρωμα Green Addiction είναι ακαταμάχητο: μπανάνα, εσπεριδοειδή και ανανάς συνδυασμένα με φουντούκι, καρύδα και μήλο.

-τρεις φορές πιο αποτελεσματική θρέψη ως μάσκα που ξεβγάζεται

- τέσσερις φορές πιο αποτελεσματική θρέψη ως κρέμα χωρίς ξέβγαλμα


ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
FRUCTIS COLOR VIBRANCY HAIR FOOD

Color-Vibrancy Goji Hair Food: ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Εμπλουτισμένη με Goji από την Κίνα, η μάσκα Hair-Vibrancy Hair Food είναι ειδικά σχεδιασμένη για να διατηρεί τα βαμμένα μαλλιά ζωντανά, με ανάλαφρη υφή και άρωμα Antidote από κόκκινα φρούτα και άρωμα τριαντάφυλλου.

- Διατηρεί τη λάμψη των μαλλιών τέσσερις φορές περισσότερο ως μάσκα που ξεβγάζεται

 

ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΑΤΙΘΑΣΑ ΜΑΛΛΙΑ
FRUCTIS SMOOTHING MACADAMIA HAIR FOOD

Smoothing Macadamia Hair Food ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΑΤΙΘΑΣΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η ενυδατική σύνθεση της μάσκας Hair Food, εμπλουτισμένη με έλαιο macademia από τη Γουατεμάλα, είναι κατάλληλη για ξηρά μαλλιά. Με άρωμα Crystal Cove από γάλα καρύδας χαρίζει μεταξένια μαλλιά.

-τρεις φορές πιο λεία μαλλιά ως μάσκα που ξεβγάζεται

-τέσσερεις φορές πιο λεία μαλλιά ως κρέμα χωρίς ξέβγαλμα


ΓΙΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
FRUCTIS REPAIRING PAPAYA HAIR FOOD


Repairing Papaya Hair Food: ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

 Η σύνθεση περιέχει εκχύλισμα παπάγιας από τη Βραζιλία και είναι κατάλληλη για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με φρέσκα αρώματα λευκής πεώνιας και λωτού συνδυασμένα με εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και guava, η μάσκα Hair Food προσφέρει λαμπερά μαλλιά.

-Εντατική θρέψη
- 35% λιγότερες σπασμένες άκρες ως μάσκα που ξεβγάζεται
- 50% λιγότερες σπασμένες άκρες ως κρέμα χωρίς ξέβγαλμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!