WOMEN'S GUIDE

Στις φετινές Κάννες πολλές τίμησαν τα "γυμνά" φορέματα [εικόνες]

Μπορεί στο φετινό Met Gala λόγω του θρησκευτικού θέματος να μην είδαμε πολλές σταρ να φορούν naked dress, αλλά στο 71ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στο κόκκινο χαλί τα γυμνά φορέματα έχουν την τιμητική τους και είναι πολύ... γυμνά!

Δεν ξέρουμε αν φταίει η χαλαρότητα που αποπνέει η Γαλλική Ριβιέρα, αλλά ειδικά φέτος μέχρι στιγμής πολλές είναι οι guests του φεστιβάλ που αποφάσισαν να φορέσουν ιδιαίτερα αποκαλυπτικά φορέματα και να δείξουν πολύ... δέρμα!


Από την ιδιαίτερα αποκαλυπτική Versace τουαλέτα που φόρεσε η Irina Shayk και το αέρινο εντελώς διάφανο Louis Vuitton φόρεμα  της Lea Seydoux μέχρι το διχτυωτό φόρεμα της Βρετανίδας τραγουδίστριας Talia Storm και την επίσης εντελώς διάφανη Ralph & Russo τουαλέτα της ηθοποιού Araya Hargate, φέτος στις Κάννες οι φωτογράφοι δεν προλαβαίνουν να απαθανατίζουν σέξι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.


Βέβαια με διαφορά το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα το έβαλε μια ασιατικής καταγωγής guest η οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ρωσικής ταινίας Leto του σκηνοθέτη Kirill Serebrennikovκαι φρόντισε να έχει εντελώς ακάλυπτο το στήθος της.


Δείτε τα πιο... naked dresses που είδαμε μέχρι στιγμής στις Κάννες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!