THE ANALYZER

Στέλιος: "Ο Σώζων έκανε την ανάγκη του εκεί που ξαπλώναμε" [βίντεο]

O ηθοποιός Στέλιος Κρητικός μετά την αποχώρησή του από το Survivor ξεσπάθωσε εναντίον του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου και είπε πως άλλο άνθρωπο έζησαν οι Διάσημοι και άλλον βλέπουν οι τηλεθεατές μπροστά στις κάμερες και αποκάλυψε απίστευτα πράγματα για την συμπεριφορά του στην παραλία των Διάσημων.

Μιλώντας στη Ντορέττα και την εκπομπή Πανόραμα, ο Στέλιος εμφανίστηκε εξοργισμένος με τον Χάρο (που αυτή την εβδομάδα είναι ξανά υποψήφιος για αποχώρηση) και αποκάλυψε πολλά πράγματα που δεν έχουν δείξει οι κάμερες. 


Έτσι αφού είπε πόσο απαράδεκτη ήταν η στάση του διαρκώς απέναντι στην Εύη (αναφέρει ένα περιστατικό όπου της ζήτησε επιτακτικά να σηκωθεί από τη θέση της και τη σκιά για να κάτσει αυτός) είπε πως ο Σώζων έφτασε στο σημείο να κάνει την... ανάγκη του, εκεί όπου ξάπλωναν οι συμπαίκτες του: "Εκεί που καθόμαστε το βράδυ και ξαπλώνουμε για να βλέπουμε τα αστέρια, στον κορμό που λέμε, ο Σώζων πήγε και έκανε την ανάγκη του! Ενώ υπήρχε τουαλέτα και έχουμε πει ότι εδώ καθόμαστε και καθόμασταν όλοι, έκανε την ανάγκη του" είπε και στην πορεία πρόσθεσε "Δεν έχω λόγια!"  και στην ουσία τόνισε πως άλλον άνθρωπο βλέπει το κοινό και άλλον είδε στις συνεντεύξεις.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!