THE ANALYZER

Μαχητές και Διάσημοι σχολιάζουν τη συμπεριφορά του Χάρου [βίντεο]

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ψηφίστηκε από την ομάδα των Διάσημων για να είναι υποψήφιος για αποχώρηση, αλλά οι συμπεριφορά του στο παιχνίδι σχολιάστηκε και από Μαχητές, καθώς πλέον όλοι ζουν στην ίδια παραλία.

Πριν το συμβούλιο, ο Σώζων μαζί με την Κατερίνα και τον Πάνο από τους Μαχητές προσπαθούσαν να απαλύνουν κάποιους μυικούς τραυματισμούς τους και ο Σώζων διαφώνησε με τον Πάνο για τις ασκήσεις που έπρεπε να κάνουν.


Ο Πάνος μετά σχολίασε στην κάμερα, πως ο Σώζων είναι ένα καλό παιδί και πως θέλει και έχει ανάγκη να κάνει παρέα με όλα τα παιδιά, αλλά άφησε να εννοηθεί πως έχει πρόβλημα με τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει μέσα στις παρέες.


Αργότερα στο Συμβούλιο του νησιού, ο Χάρος βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της συζήτησης καθώς η ατάκα του πως θα ψηφίσει με κριτήριο ποιος προσπαθεί να τον διαβάλλει προκάλεσε την οργή του Στέλιου Κρητικού και της Εύης Σαλταφερίδου η οποία είπε μεταξύ άλλων "Εγώ θα ψηφίσω καθαρά με το ποιον μπορώ να επικοινωνήσω στην ομάδα αυτή. Γιατί με όλα τα παιδιά εκτός από τον Σώζοντα μπορώ και επικοινωνώ. Ο Σώζων, όπως είδαμε, δεν ακούει ποτέ τι του λέμε. Λέει μέσα σε 5 λεπτά συγγνώμη και μετά από 10 λεπτά ξανακάνει το ίδιο πράγμα ή κάτι παρόμοιο".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!