THE ANALYZER

Τρεις Διάσημοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση [βίντεο]

Οι Διάσημοι έχασαν στο χθεσινό συναρπαστικό αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία και καλούνται ξανά να αποχαιρετίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Στο Συμβούλιο του Νησιού για μία ακόμη φορά οι Διάσημοι. Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα Ασυλίας που είχε πολλές ανατροπές οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-9.
Μελίνα-Πάνος απέναντι σε Εύη-Τσίλη στον τελευταίο καθοριστικό πόντο που πήγε τελικά στους Μαχητές.Έτσι οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στον αγώνα Ατομικής Ασυλίας.

Εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας για τους Διάσημους ήταν η Κατερίνα Δαλάκα. Στον Αγώνα Ατομικής Ασυλίας υπήρξε μεγάλη ένταση και αγωνία. Στο τέλος έμειναν Εύη και Σώζων και νικήτρια αναδείχθηκε η Εύη που πήρε το δεύτερο κολιέ ασυλίας. Έτσι τα δύο κορίτσια προστατεύτηκαν.


Στο Συμβούλιο πρωταγωνιστής ήταν πάλι ο Σώζων που όπως αναμενόταν ψηφίστηκε από όλη την ομάδα. Η Εύη ψήφισε τον Κρητικό και η Δαλάκα τον Νάσο.


Πολυτιμότεροι παίκτες από τους Μαχητές ήταν ο Χάρης και η Μελίνα που θα φάνε φιλέτο ψαριού με πατατοσαλάτα.


Ένας νέος αγώνας Επάθλου έρχεται την Πέμπτη αλλά και θα δούμε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor, σύμφωνα πάντα με τη βούληση του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε το βίντεο με την ψηφοφορία 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!