WOMEN'S GUIDE

H Ashley Graham (χωρίς ρετούς) παρουσιάζει τα νέα της μαγιό [βίντεο]

Το διασημότερο plus size μοντέλο στον κόσμο, που κατάφερε να μπει και στη λίστα του Forbes με τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη, συνεχίζει την προσπάθειά της να μάθει σε όλες τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους όπως είναι.

Η πληθωρική Ashley Graham είναι η γυναίκα που κατάφερε να πείσει τη βιομηχανία της μόδας να αγκαλιάσει και τις εύσωμες γυναίκες και γενικότερα όλες τις γυναίκες και όχι μόνο αυτές που έχουν αναλογίες top model.


Η ίδια δε, εδώ και χρόνια λανσάρει άκρως επιτυχημένες κολεξιόν με εσώρουχα και μαγιό για γυναίκες με κάθε είδους σωματότυπο.


Και για το καλοκαίρι 2018, η Ashley σχεδίασε μια νέα κολεξιόν με μαγιό για λογαριασμό του on line καταστήματος Swimsuits For All.


Και φυσικά ποζάρει η ίδια στην καμπάνια. Μάλιστα τα πλάνα γυρίστηκαν στο Μαϊάμι και η Ashley με τους συνεργάτες της, όταν είδαν πως τους παρακολουθούσαν δεκάδες παπαράτσι ενώ έκαναν την φωτογράφηση και το γύρισμα, είχαν την ιδέα η καμπάνια να περιλαμβάνει αρετουσάριστες φωτογραφίες που θυμίζουν... παπαρατσίστικες εικόνες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!