WOMEN'S GUIDE

H Meghan ίσως έσωσε ένα fashion brand από τη χρεοκοπία [εικόνες]

Η Αμερικανίδα ηθοποιός που σύντομα θα παντρευτεί τον Βρετανό πρίγκιπα Harry, έχει γοητεύσει τους πάντες και κάθε της δημόσια εμφάνιση προκαλεί φρενίτιδα στους φαν της.

Και πολλοί συγκρίνουν την Meghan Markle με την πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά και την Grace Kelly (που επίσης εγκατέλειψε το Χόλιγουντ για έναν γαλαζοαίματο) αφού και οι δυο είχαν γίνει είδωλα για πολλές γυναίκες. 


Και η Meghan κερδίζει τις εντυπώσεις και με τις στιλιστικές της επιλογές (όπως συνέβη και με την Kate Middleton όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William και όπως συνέβαινε για χρόνια με την Νταϊάνα), έτσι ό,τι και αν φορέσει αμέσως γίνεται ανάρπαστο.


Και αυτή τη φορά οι στιλιστικές επιλογές της Meghan μπορεί να κατάφεραν να βοηθήσουν ένα fashion brand να αποφύγει τον σκόπελο της χρεοκοπίας.


Η Meghan στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με το ασπρόμαυρο σύνολό της. Και πολλοί εντυπωσιάστηκαν με την ριγέ τσάντα της, η οποία έγινε sold out.
Όπως αναφέρει το Harper's Bazaar πρόκειται για μια τσάντα του luxury fashion brand Oroton, το οποίο έχει έδρα στην Αυστραλία και είναι σχετικά άγνωστο στις ΗΠΑ.


Το συγκεκριμένο brand τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ειδικά πέρυσι οι πωλήσεις του σημείωσαν μεγάλη μείωση και ήταν ένα βήμα πριν την χρεοκοπία.
Όμως με το που εμφανίστηκε η Meghan με αυτή την τσάντα, η Oroton είδε τις πωλήσεις της να εκτοξεύονται στα ύψη και ειδικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!