THE ANALYZER

Οι σημερινοί νικητές του Survivor θα δουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Την ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε την Ένωση των 2 ομάδων, όπως ανακοίνωσε χθες ο Σάκης και καθώς το Survivor εξελίσσεται, τα έπαθλα που κερδίζουν οι ομάδες γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακά.

Για το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί φέτος στο Survivor θα παίξουν απόψε Διάσημοι και Μαχητές. Tο έπαθλο του σημερινού παιχνιδιού οδηγεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στους Μιλγουόκι Μπακς που συναντούν τους Σέλτικς.

Η ομάδα που θα κερδίσει το σημερινό αγώνα θα πετάξει και θα βρεθεί στο γήπεδο των Μιλγουόκι όπου από τις πρώτες θέσεις θα απολαύσει τον αγώνα των δύο ομάδων και τον Έλληνα κορυφαίο μπασκεμπολίστα.

Αμέσως μετά στο Συμβούλιο οι δύο ομάδες θα μάθουν από τον Σάκη Τανιμανίδη ποιος παίκτη αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο πάρτι της Ένωσης. 

Ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους Μιλγουόκι Μπάκς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; 


Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει και δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο πάρτι της Ένωσης; «Survivor» απόψε το βράδυ στις 9. Δείτε το τρέιλερ του 56ου επεισοδίου στο survivor.skai.gr όπου ο Σάκης ανακοινώνει το μεγάλο έπαθλο και το ταξίδι στις ΗΠΑ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!