THE ANALYZER

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η Όλγα Φαρμάκη [βίντεο]

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες πως σύντομα θα δούμε και νέα οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor και συγκεκριμένα πως θα αποχωρήσει η Όλγα Φαρμάκη.

Και η αλήθεια είναι πως η παίκτρια της ομάδας των Διάσημων δείχνει να μην είναι καλά τον τελευταίο καιρό και να την έχει ενοχλήσει πολύ η απόσταση από τους δικούς της. 


Μάλιστα και οι συμπαίκτριες της δείχνουν να ανησυχούν για την κακή ψυχολογική κατάσταση της Όλγας και στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τις Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου να μιλούν για αυτό το θέμα.
Η δε (πολλοστή) ήττα της ομάδας των Διάσημων στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία φάνηκε να έχει πειράξει πολύ την Όλγα.


Η Δαλάκα είπε: "Τον τελευταίο καιρό η Όλγα είναι λίγο σκεπτική. Δεν είναι τόσο καλά ψυχολογικά όσον αφορά στον παιχνίδι. Προσπαθώ κι εγώ να της φτιάξω την ψυχολογία, να την κάνω να σκέφτεται πιο θετικά κι ότι έχουν περάσει οι πιο πολλές δυσκολίες και θα έρθουν όμορφα έπαθλα. Είναι πάρα πολύ καλή παίκτρια και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σκέφτεται αρνητικά για το παιχνίδι και να βάζει τέτοιες σκέψεις στο μυαλό της" 
Ενώ και η Εύη πρόσθεσε: "Η Ολγίτσα αυτές τις ημέρες είναι λίγο σκεπτική. Εμένα δεν μου αρέσει, θέλω να την έχω δίπλα μου και να είναι χαρούμενη όπως την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Μακάρι να αλλάξει αυτό, να μην έχει πράγματα άλλα στο μυαλό της που να την χαλάνε και να είμαστε ξανά όπως στην αρχή".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!