THE ANALYZER

Οι Μαχητές κέρδισαν για μια ακόμη φορά το έπαθλο επικοινωνίας [βίντεο]

Οι Μαχητές κατάφεραν και πάλι να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας (το έχουν κερδίσει αλλεπάλληλες φορές με εξαίρεση λίγες μόνο ήττες τους σε αντίστοιχα αγωνίσματα) και είχαν την ευκαιρία να λάβουν γράμματα από μέλη της οικογένειάς τους.

Οι Μαχητές επέτρεψαν αποφασισμένοι και πήραν τη ρεβάνς στον αγώνα με έπαθλο την Επικοινωνία με 10-4. Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση διάβασαν γράμματα από τις οικογένειές τους τρώγοιντας φρούτα. Στη συνέχεια πήραν και ένα κιλό φακές μαζί τους στην παραλία.


Οι Διάσημοι έχουν χάσει την Όλγα που μένει εκτός αγωνισμάτων ενώ η Μελίνα φαίνεται σιγά-σιγά να ανακάπτει και επιστρέφει στην καλύβα αλλά με εντολή γιατρού θα μείνει 7 ημέρες εκτός αγωνισμάτων.


Τα προβλήματα πάντως στους Διάσημους εντείνονται με τη συμπεριφορά του Σώζοντα, ενώ οι Μαχητές για πρώτη φορά αναφέρονται στην ένωση των ομάδων και στις προτιμήσεις τους για τους Διάσημους.


Στο symbol game στον τελικό των αντρών έφτασαν Αγόρου-Χάρης όπου ο Νικόλας πήρε τη νίκη με 2-1. Στις γυναίκες η τελική αναμέτρηση ήταν ανάμεσα στη Δαλάκα και Φελίσια όπου η Κατερίνα πήρε το δεύτερο σύμβολό της με σκορ 2-0 ισοφαρίζοντας στα σύμβολα τη Βιργινία.


Το έπαθλο για τους νικητές ήταν τούρτα παγωτό όπου ο Νικόλας το μοιράστηκε με τον Χάρη και την Ντάρια ενώ η Κατερίνα Δαλάκα με την Ολγα Φαρμάκη και την Εύη Σαλταφερίδου.
Ενας νέος συναρπαστικός αγώνας έρχεται την Κυριακή στις 21.00

Δείτε το βίντεο με τους Μαχητές να διαβάζουν γράμματα από την οικογένειά τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!