THE ANALYZER

Οι Διάσημοι κέρδισαν ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι [βίντεο]

Ένα ακόμη συναρπαστικό αγώνισμα που κρίθηκε στον πόντο είδαμε χθες στο Survivor, ενώ η βραδιά είχε πολλά highlights: από τον τραυματισμό της Μελίνας, μέχρι τη νίκη της Ροδάνθης στο Κουίζ και ένταση στην παραλία των Διάσημων με αντιπαράθεση του Χάρου με τον Κρητικό.

Tο αρνί και το εορταστικό τραπέζι μετά από μια συναρπαστική μάχη πήγε στους Διάσημους. Με 10-9 κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο και είχαν την ευκαιρία να ψήσουν στην παραλία τους το αρνάκι. Χόρεψαν με παραδοσιακά τραγούδια αλλά και στη συνέχεια απόλαυσαν ένα Πασχαλινό τραπέζι.


Το βράδυ οι ομάδες πήγαν στο κουίζ της επιβίωσης με έπαθλο λουκουμάδες. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ροδάνθη που διάλεξε τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη,τον Χάρη και τον Νικόλα Αγόρου για να μοιραστούν τους λουκουμάδες.


Η πρώτη ήττα επηρέασε τους Μαχητές που ήθελαν πολύ το Πασχαλινό τραπέζι, αλλά αρκέστηκαν με τα κόκκινα αυγά τα οποία και τσούγκρισαν.Ο τραυματισμός της Μελίνας, επίσης επηρέασε την ομάδα, αλλά και την ίδια που το πήρε πολύ βαριά και έκλαιγε συνεχώς.


Στη συνέχεια ο Σώζων είχε μια “διαφωνία” με τον Κρητικό που ουσιαστικά τον κατηγόρησε για υποκρισία. Ο Σώζων έκανε …πρόταση στον Κρητικό να γράψει βιβλίο σε ένα νεκρό κορμό, αλλά ο Κρητικός υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στη φύση. Εκεί ο Σώζων του υπενθύμισε πόσες φορές μέχρι τώρα έχει …παρέμβει στη φύση: φτιάχνοντας μονόζυγο σε δέντρα, τάβλι και άλλες τέτοιες κατασκευές…


Η συνέχεια στο επεισόδιο της Τετάρτης στις 21.00 όπου μπορεί βέβαια να μην δούμε αγώνα ασυλίας όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, αφού δεν θα έχουμε αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα, αλλά έρχεται ένας ακόμη συναρπαστικός αγώνας με έπαθλο την άνεση.

Δείτε το βίντεο με το πασχαλινό γλέντι στην παραλία των Διάσημων

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!