THE ANALYZER

Τα πρώτα μηνύματα της Μαρίας "Iron Barbie" μετά την αποχώρησή της

Η Μαρία Πανταζή, η δυναμική αθλητρια του kick boxing "Iron Barbie", μετά από ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα αποχώρηση από το Survivor και έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω Instagram.

Η ίδια είχε δηλώσει πως θα ήθελε να είχε παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά δεν μετανιώνει για τα όσα έζησε.


Πλέον η Μαρία είναι πίσω στην Ελλάδα και θα περάσει το Πάσχα με τους δικούς της ανθρώπους και ανέβασε μια φωτογραφία της από το Survivor και έγραψε "Από το στίβο μάχης της ζωής, στο στίβο μάχης του Survivor! 3 μοναδικές εβδομάδες γεμάτες εμπειρίες, νίκες, ήττες, χαρά, λύπη, ενθουσιασμό, αγωνία, ένταση… και όλα αυτά με κοινό παρονομαστή, την προσπάθεια! Για την καθημερινή επιβίωσή μας δεν χρειάζονται πολλά, λίγη τροφή, φίλοι & πίστη στον εαυτό μας! Ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη και την στήριξή σας, αυτό σημαίνει ότι η ειλικρίνεια και οι αξίες αναγνωρίζονται! Να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και υγεία από την δική μου Καραϊβική, το Νιμπορειό! Η ψυχή δεν έχει φύλο και ηλικία! Μαρία "Iron Barbie" Πανταζή".

 

A post shared by Maria Pantazi (@ironbarbie_) on Apr 6, 2018 at 12:42pm PDT

 


Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση που έδειχνε την ίδια να μαθαίνει kick boxing στους συμπαίκτες της στην παραλία των Μαχητών και έγραψε "Kick boxing training @ Sanda Domingo! Survivor 2
Γιατί η προπόνηση kick boxing δεν σταματάει ποτέ!!! "

 

A post shared by Maria Pantazi (@ironbarbie_) on Apr 7, 2018 at 8:46am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!