THE ANALYZER

H Μαρία Iron Barbie λέει πως είδε Μαχητές να κλέβουν φαγητό [βίντεο]

Η Μαρία Παναταζή, η γνωστή Iron Barbie ήταν η παίκτρια που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor.

Kαι μπορεί η Μαρία να παρέμεινε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα στην παραλία των Μαχητών (ήταν μα από τις νέες παίκτριες που μπήκαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες στο παιχνίδι) αλλά φαίνεται πως πρόλαβε και είδε πολλά... περίεργα πράγματα στην παραλία των Μαχητών και άλλαξε γνώμη για κάποιους από τους συμπαίκτες της.


Συγκεκριμένα σε σχετικό βίντεο που είδαμε και στην εκπομπή Survivor - Πανόραμα, η Μαρία υπερασπίζεται τους Ηλία και Μελίνα που πριν μπει στο παιχνίδι θεωρούσε πως έκλεβαν φαγητό και "καρφώνει" άλλους συμπαίκτες της πως τους είδε να κλέβουν πράγματα.


"Είχα αντίθετη άποψη εντελώς για τον Ηλία και τη Μελίνα. Φαινόντουσαν διαφορετικοί… Ότι ήταν τα παιδιά που κλέβουν, που κοροϊδεύουν τους άλλους, που θέλουν μόνο αυτοί να επιβιώσουν και όλοι οι άλλοι είναι οι αδικημένοι. Ερχόμενη εδώ είδα το εντελώς αντίθετο πράγμα. Είδα ανθρώπους να μην μοιράζονται την καρύδα τους, το ρύζι τους, το φαγητό τους… Να κλέβουν πράγματα!
Δηλαδή, να βρίσκουν καρύδες και να τις κλέβουν. Βρίσκουν πέντε καρύδες π.χ. και να φέρνουν τη μία στην καλύβα και “παιδιά, βρήκα μία καρύδα” και μετά όλοι να θεοποιούν αυτόν τον άνθρωπο. Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος και η παρέα του ήταν αυτοί που κατηγορούσαν τον Ηλία και τη Μελίνα μόνο και μόνο για να καλυφθούν αυτοί", είπε η Μαρία Πανταζή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!