THE ANALYZER

Από χθες είδαμε πως κάτι άλλαξε τους κανόνες του Survivor [βίντεο]

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης είχε προαναγγείλει πως κάτι θα αλλάξει στους κανόνες του Survivor. Και στο χθεσινό επεισόδιο τον ακούσαμε να ανακοινώνει την μεγάλη αλλαγή που μπορεί να φέρει πολλές ανατροπές στην εξέλιξη του παιχνιδιού επιβίωσης.

Ο Σάκης ανακοίνωσε μια αλλαγή στον τρόπο που γίνονται τα μασταρίσματα των παικτών (δηλαδή ποιος παίζει με ποιον αντίπαλο).


Συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγωνίσματος για το έπαθλο άνεσης, ο Σάκης ανακοίνωσε πως πλέον μόνο οι παίκτες που είναι τραυματισμένοι και δεν μπορούν να αγωνιστούν θα μένουν εκτός ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα αποτελούν πιθανή επιλογή από τους αντιπάλους.


Έτσι αλλάζουν πολλά στο πόσο επηρεάζει το αριθμητικό πλεονέκτημα μιας ομάδας (οι Μαχητές έχουν πολύ περισσότερους παίκτες μετά τις αλλεπάλληλες ήττες των Διάσημων σε αγωνίσματα ασυλίας) την πορεία του παιχνιδιού, ενώ ήδη είδαμε πως χθες, μια "δυνατή" παίκτρια των Μαχητών, η Μελίνα, έμεινε εκτός αγωνίσματος αφού δεν  δεν επελέγη από τους Διάσημους στα ματσαρίσματα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!