WOMEN'S GUIDE

Dior Addict Lacquer Plump: Το υγρό κραγιόν με μελάνι για σαρκώδη χείλη

Το 2018, ο Dior ανεβάζει τον πήχη σε ό,τι αφορά το υγρό κραγιόν και την περιποίηση των χειλιών, δημιουργώντας το Dior Addict Lacquer Plump, το πρώτο υγρό κραγιόν με μελάνι που κάνει τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη. Το μυστικό; Ένα γαλάκτωμα από έλαιο και νερό, εμποτισμένο με χρώμα και εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα ιβίσκου για εφέ όγκου και υαλουρονικό για ενυδάτωση.

Η Επανάσταση Dior Addict

Το 2017, το Dior Addict Lacquer Stick, απολαυστικό στην εφαρμογή υβριδικό lacquer balm, άλλαξε τις συνήθειες στο μακιγιάζ των χειλιών.

Το 2018, ο Dior ανεβάζει τον πήχη σε ό,τι αφορά το υγρό κραγιόν και την περιποίηση των χειλιών, δημιουργώντας το Dior Addict Lacquer Plump, το πρώτο υγρό κραγιόν με μελάνι που κάνει τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη*.

«Σε έντονα χρώματα με μεγάλη διάρκεια. Χαρίζουν μοναδικά* αποτελέσματα ακτινοβολίας και λάμψης, ενώ η ελαφριά υφή τους προσφέρει απίστευτη άνεση», Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior.

*Στον Οίκο Dior

Το πρώτο υγρό κραγιόν με μελάνι που κάνει τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη και λαμπερά*

Αυτό το πρώτο υγρό κραγιόν με μελάνι που κάνει τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη και λαμπερά* είναι ένα γνήσιο επίτευγμα των εργαστήριων του Dior. Ακριβώς όπως ένα μελάνι, το Dior Addict Lacquer Plump δίνει χρώμα, διάρκειας 8ωρών** και γίνεται ένα με τα χείλη. Λειτουργεί σαν μαγικό ραβδί λάμψης και όγκου, προσφέροντας καλοσχηματισμένα, λεία χείλη που δείχνουν σαρκώδη, πετυχαίνοντας νέα επίπεδα ενυδάτωσης* για ένα μελάνι. 24 ώρες μετά την εφαρμογή, τα επίπεδα ενυδάτωσης των χειλιών αυξάνονται κατά 78%***.

Το μυστικό; Ένα γαλάκτωμα από έλαιο και νερό, εμποτισμένο με χρώμα και εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα ιβίσκου για εφέ όγκου, υαλουρονικό για ενυδάτωση και ένα συστατικό που προσφέρει μια δροσερή αίσθηση.

*Στον Οίκο Dior

**Δοκιμή με όργανα σε 20 άτομα

***Δοκιμή με όργανα σε 11 άτομα

 

Το Dior Addict Lacquer Plump ενεργοποιείται κατά την επαφή του με τα χείλη, αποκαλύπτοντας την ένταση και τη λάμψη του αποτελέσματος που χαρίζει ένα υγρό κραγιόν. Μερικά δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή του, το χρώμα και η λάμψη τυλίγουν τα χείλη ανάλαφρα.

«Είναι μια συναρπαστική καινοτόμα σύνθεση. Η επιτυχία είναι ότι αυξήσαμε τη λάμψη και το χρώμα, όπως ποτέ με ποικίλα αποτελέσματα, μέσα από  μια σύνθεση περιποίησης χειλιών και μια ανάλαφρη υφή που χαρίζει φυσική αίσθηση. Χάρη στο σφουγγαρένιο απλικατέρ που τοποθετεί γενναιόδωρα τη σωστή ποσότητα στα χείλη με ένα πέρασμα, αυξάνεται η λάμψη και η ανάλαφρη υφή», Peter Philips.

 

Μια ζωηρή παλέτα χρωμάτων

Οι δεκαέξι αποχρώσεις, δημιουργημένες από τον Peter Philips είναι ιδανικές για κάθε εκδήλωση, κλασική, electric ή εντελώς φανταχτερή. Στην οικογένεια των Classics, συνυπάρχουν η κομψότητα και το εκλεπτυσμένο στυλ και θα λατρέψουμε την απόχρωση rosewood 456 της σειράς Dior Pretty. Στη συλλογή Neons, το 676 Dior Fever είναι μια ακαταμάχητη, έντονη αλλά ευκολοφόρετη φούξια απόχρωση με ένα μπλε άγγιγμα. Η οικογένεια των Glitters φέρνει τη λάμψη στο προσκήνιο, χωρίς την αίσθηση γκλίτερ στα χείλη, το  538 Dior Glitz, μια κοραλλί, μαγευτική απόχρωση lurex.

"Η συσκευασία σχεδιάστηκε, ώστε να είναι εμφανής η χρωματική υπογραφή του Dior δίνοντας έμφαση σε κάθε μία από τις σπινθηροβόλες  αποχρώσεις"  Peter Philips.

 

Η Bella Hadid προσκαλεί σε ένα πάρτι μόδας!

Ύστερα από την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στα παρασκήνια με την Diorshow και μετά με τη συλλογή Dior Lip Glow, η εκπληκτική Bella Hadid μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα aftershow πάρτι. Σε μια ζωηρή ατμόσφαιρα που ξεχειλίζει τον ενθουσιασμό της μόδας, γίνεται η αποκάλυψη του Dior Addict Lacquer Plump.

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη! Βλέποντας μέσα από το φακό του σκηνοθέτη Cass Bird, η Bella Hadid περνάει μέσα από μια πολύχρωμη πίστα χορού σε ένα σαγηνευτικό παιχνίδι με καθρέφτες. Ανοίγει το Lacquer Plump και το εφαρμόζει με ένα πέρασμα επιδεικνύοντας τα τέλεια χείλη της. "Το Dior Addict είναι ένα πάρτι! Όλα έχουν σχέση με το χρώμα, το φως και τη λάμψη!" προσθέτει το κορυφαίο μοντέλο.

"Η Bella Hadid έχει αισθησιακά, σαρκώδη χείλη, τονισμένα από το λαμπερό αποτέλεσμα αυτού του υγρού κραγιόν με μελάνι", Peter Philips.

Η οικογένεια Dior Addict συνεχίζει να μεγαλώνει.

Συνεχίζοντας τη νέα ιστορία του Dior Addict, ο Peter Philips δημιούργησε τρία νέα βερνίκια, σε κλασικά, neon και glitter αποτελέσματα.

Η σειρά Dior Addict Lacquer Stick, που είχε μαγέψει με το  έντονο χρώμα και την λάμψη σε σύνθεση κραγιόν, κυκλοφορεί σε έξι νέες αποχρώσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!