WOMEN'S GUIDE

Dahlia Divin Eau Initiale: Η γένεση μιας θεάς

Είναι ο μύθος μιας σύγχρονης θεάς. Μιας Αφροδίτης της Υψηλής Ραπτικής, με μια ηλιόλουστη αύρα, μια αύρα τόσο λαμπερή που θα μπορούσε να φωτίσει όλο τον κόσμο. Και ένα άρωμα τόσο εξαιρετικό, τόσο πολύτιμο, που θα μπορούσε να έχει υφανθεί από χρυσό νήμα. Αυτός είναι ο μύθος που έχει αναφέρει ο οίκος Givenchy από τότε που δημιούργησε το πρώτο Dahlia Divin.

 Έχουν ήδη γραφτεί αρκετά κεφάλαια της ιστορίας, κεφάλαια που διατυπώνονται σε διαφορετικές παραλλαγές της ευωδιάς του αρώματος. Τώρα, με το νέο σχεδιασμό του Dahlia Divin Eau Initiale, το φρέσκο, ντελικάτο άρωμα μιας θεάς που μόλις ξύπνησε, ο οίκος επιστρέφει εκεί απ’ όπου άρχισε όλη η μυθολογία.

Ο ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΜΥΘΟΣ

Πρώτα ήρθε το Dahlia Divin Eau de Parfum, ακολούθησε το Dahlia Divin Nectar de Parfum, και πιο πρόσφατα το Dahlia Divin Eau de Parfum Nude. Σήμερα, το Dahlia Divin επιστρέφει με μια νέα εκδοχή, με ακόμη μια νέα ιστορία. Η γένεση της νέας, σαγηνευτικής θεάς αποκαλύπτεται μέσα από την αγνότητα, τη φυσικότητα και την απλότητα. Με την αυθεντική αθωότητά της, «μεταφράζει» απόλυτα την κρυστάλλινη ομορφιά του νέου αρώματος. Ενός αρώματος που είναι τόσο φρέσκο, όσο και η πρώτη πρωινή δροσιά.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΟΤΗΤΑ «ΑΝΘΙΖΕΙ»

Στη ρίζα του Dahlia Divin Eau Initiale βρίσκεται ένα θεϊκό λουλούδι, η μανόλια. Αισθησιακό, τρυφερό και διεισδυτικό με χαρακτήρα ... Λέγεται ότι στη γένεση της ανθρωπότητας, η μανόλια ήταν το πρώτο δέντρο που άνθισε.

Στην καρδιά του Dahlia Divin Eau Initiale, η μανόλια συνοδεύεται από φρέσκο γιασεμί και άρωμα από τριαντάφυλλα, και μαζί δημιουργούν ένα ευγενές μπουκέτο, που ξεχειλίζει από θηλυκότητα. Αυτό το μπουκέτο ενισχύεται από ένα ηλιόλουστο τρίο από εσπεριδοειδή (περγαμόντο, petitgrain και κόκκινο πορτοκάλι- σανγκουίνι), που ξεχειλίζει από ζωντάνια.

Στη συνέχεια, έρχεται το κέδρο και το σανταλόξυλο, δίνοντας έμφαση στην απαλότητα του καθαρού, και λαμπερού musk. Μια χαλαρή συμφωνία, της οποίας ο αισθησιασμός μοιάζει με ψίθυρο.

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το εικονικό μπουκάλι του Dahlia Divin επαναπροσδιορίστηκε για τη νέα έκδοση του Eau Initiale και δίνει την εντύπωση ότι έχει συλληφθεί σε ένα ελαφρύ φως, νωρίς το πρωί.

Το γυαλί είναι λακαρισμένο σε καθαρό λευκό, ενώ τα γράμματα και το κολάρο που περιβάλλει το λαιμό του μπουκαλιού έχουν πάρει έναν πατιναρισμένο λευκό χρυσό τόνο. Αποχρώσεις που αντικατοπτρίζονται και στο κουτί, όπου το "Eau Initiale" μοιάζει χειρόγραφο, με ελαφριά γραμματοσειρά... που επιδεικνύει για άλλη μια φορά την κομψότητα της θεάς Dahlia Divin, και εκφράζεται με την πιο αγνή μορφή της.

ΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Ένα στιγμιότυπο μιας χαρισματικής στιγμής...

Η Candice Swanepoel, το διεθνούς φήμης μοντέλο και πρόσωπο του Dahlia Divin από τη γένεση του, τώρα έχει φωτογραφηθεί από τον Peter Lindbergh σε άσπρο και μαύρο. Ένα διαχρονικό φωτογραφικό ύφος που αναδεικνύει την καθαρή ομορφιά της αφύπνισης της θεάς.

Με το αμακιγιάριστο πρόσωπό της και τα μαλλιά της χαλαρά, φορώντας μόνο σατέν φόρεμα, η Candice Swanepoel φαίνεται από την πλάτη, με το πρόσωπο στραμμένο προς το φακό. Απαλή, γαλήνια, φυσικά αφοπλιστική. Με μάτια που λάμπουν γεμάτα υποσχέσεις.

Η σειρά αποτελείται από τα πιο κάτω προϊόντα:

 

  • Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette 75ml, €99.90
  • Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette 50ml, €82.00
  • Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette 30ml, €58.00

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!