THE ANALYZER

H παλίρροια έφερε αλλαγές στο Survivor - Διπλή νίκη για τους Μαχητές [βίντεο]

To κλίμα δείχνει να βελτιώνεται και στις δύο ομάδες, αλλά χθες ήταν αναμφίβολα η βραδιά των Μαχητών, αφού η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και τα δύο αγωνίσματα και βίωσε και μια αναπάντεχη έκπληξη.

Με 10-6 οι Μαχητές κέρδισαν μετά από πολλές εβδομάδες το έπαθλο άνεσης και θα κοιμηθούν για μία εβδομάδα σε αναπαυτικά στρώματα. Ταυτόχρονα κέρδισαν και από τρεις πατάτες.


Ο Σάκης μάλιστα τους ανακοίνωσε ότι λόγω της παλίρροιας η παραλία τους δεν είναι ασφαλής οπότε θα πάνε σε καινούργια. Μόλις την αντίκρυσαν ενθουσιάστηκαν όλοι.


Νωρίτερα πάντως και οι Μαχητές έδειξαν να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και οι προσπάθειες επανένταξης της Μελίνας στην ομάδα να αποδίδουν.


Στην παραλία των Διάσημων γίνεται συζήτηση για όλα όσα συνέβησαν στα προηγούμενα συμβούλια, οι παρεξηγήσεις έδειξαν να λύνονται και το καλό κλίμα επέστρεψε. Παρόλα αυτά δεν βοήθησε για να έρθει η νίκη.


Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς που παρουσίασε ο Γιώργος Λιανός, οι καλύτεροι άντρες που επιλέχθηκαν ήταν: Θεοδωρόπουλος-Τσεπάνης και Κρητικός-Μουρούτσος. Η νίκη πήγε και πάλι στους Μαχητές με 5-4 και όλοι μαζί απόλαυσαν από ένα κλαμπ σάντουιτς.


Ένας νέος αγώνας επάθλου έρχεται αλλά και εκπλήξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας στις 21.00.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!