THE ANALYZER

H Ζωή Ανδρονικίδου πήγε στη Ντορέττα και μίλησε για όλα [βίντεο]

Αγνώριστη εμφανίστηκε στα πλατό της εκπομπής Survivor Πανόραμα η πρώην παίκτρια της ομάδας των Μαχητών και φρόντισε να σχολιάσει τα πάντα.

Θυμίζουμε πως η Ζωή Ανδρονικίδου είχε μπει στο παιχνίδι μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στην πορεία αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.


Και τώρα η Ζωή μίλησε για τους λόγους που την ώθησαν στην απόφαση να αποχωρήσει και πετάει κάποιες μπηχτές για πολλά μέλη της ομάδας των Μαχητών.

 

Φυσικά ρωτήθηκε από τη Ντορέττα και για τη σχέση της με την Σπυροπούλου και για το γεγονός που είχε προκαλέσει αίσθηση: την επίμονη άρνησή της να απαντήσει σε ερωτήσεις της Κωνσταντίνας.

Και η Ζωή Ανδρονικίδου αποκάλυψε πως όχι μόνο απαντούσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά οι δυο τους τα έλεγαν όσο περισσότερο μπορούσαν στις συναντήσεις τους παρά τις παρατηρήσεις που δέχονταν.

«Γέλασα όταν βγήκα και τα είδα όλα αυτά. Κανονικά μιλούσαμε. Δεν επιτρέπεται, αλλά επειδή εκεί δεν είναι κανείς να μας ελέγχει, εντάξει, βρίσκαμε την ευκαιρία. Μου έλεγε κι άλλα η Κωνσταντίνα. Κι εγώ κι αυτή, χαμός. Μέχρι να πάει ο Σάκης στη θέση του εμείς μιλούσαμε. Η Κωνσταντίνα μου έλεγε ότι έχει άγχος», είπε η Ζωή Ανδρονικίδου, η οποία απάντησε πως η εικόνα που έχει σχηματίσει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή που υπήρχε για αυτή:

«Πολύ καλή κοπέλα. Ειλικρινά, μια γλύκα σκέτη. Κάθε φορά συζητούσαμε στην αφετηρία. Κι έμαθα ότι ήταν η μόνη που όταν αποχώρησα αγχώθηκε.

Έλεγε: που είναι η Ζωή, μήπως δεν είναι καλά, μήπως χτύπησε; Μου είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία μάλλον. Η αλήθεια είναι ότι με τα παιδιά των Διασήμων δεν μιλούσα τόσο, όσο με την Κωνσταντίνα. Για την Κωνσταντίνα έχω πλήρη άποψη. Ό,τι θες μπορώ να σου πω. Μας έκαναν παρατηρήσεις να μην μιλάμε.

Είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που λένε. Την βγάζουν ξινή. Είναι πάρα πολύ γλυκιά κοπέλα. Εμένα δεν μου έβγαλε κάτι αρνητικό», ανέφερε συγκεκριμένα η παίκτρια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!